Öppna meny Logga in

AFC Eskilstuna - Halmstad

Datum: Söndag 2018-08-05 17:30
Land: Sverige
Liga: Superettan
Bolag: bet365
Spel: Dubbelchans X2
Odds: 2.00
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Riktigt skönt med vinst i gårdagens rek mellan BP och Dalkurd. Bortalaget tog en 1-0-ledning, men BP kunde vända och vinna med 2-1, och lösa DNB-reken till 1.86 gånger pengarna.

Från Allsvenskan till Superettan - och vi har en superfajt mellan AFC Eskilstuna och Halmstad 17:30. Kan bortagänget plocka minst en poäng? Det blir dagens speltips till dubbla pengarna.

Halmstad hade en mycket tung start med två förluster och sedan dess har man höjt sig otroligt mycket. Bortsett från Brage-förlusten som kom strax innan sommaruppehållet - men det var också en match där Halmstad drog på sig ett rött kort - och trots det var man mycket nära att få med sig en pinne. Annars har Halmstad varit mycket svårslagna, och senast spelade man in tre mycket viktiga poäng när man slog Degerfors hemma med 2-1..

Nu vankas det möte mot en av sina största konkurrenter, AFC Eskilstuna..

AFC satsar likt Halmstad att ta sig tillbaka upp till högsta divisionen i Sverige. AFC fick också en segstart med två raka poängtapp, och sedan dess har det gått spikrakt uppåt. Men på sistone har det blivit lite väl onödiga kryss och faktum är att AFC spelet TRE raka 0-0-matcher. Öster & Örgryte två i följd. AFC har haft lite problem framåt men bakåt är man riktigt starkt med minst insläppta i hela Superettan.

Känns lite som en kryssmatch detta - i så fall AFC:s fjärde raka - tror hur som helst att Halmstad får med sig minst en poäng i dagens mycket viktiga fajt. Jag tycker i alla fall att vi får ett grymt värde på att Halmstad tar minst en poäng - framförallt med tanke på AFC:s ganska usla form.

Mitt speltips: Dubbelchans X2 som betyder att Halmstad minst behöver ett kryss för att spelet ska gå in.

Odds 2.00 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här