Öppna meny Logga in

Hammarby - Maribor

Datum: Torsdag 2021-07-22 18:45
Land: Sverige
Liga: Europa Conference League - Kval
Bolag: betsson
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.87
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Europafotboll på schemat för Hammarby efter cupsegern över Häcken i maj månad – tufft motstånd väntar direkt.

Hammarby får möjligheten att revanschera sig i Europa efter fjolårets storförlust mot Lech Poznan i Europa League-kvalet (0-3), den här gången handlar det dock om UEFA Europa Conference League, ett nytt tävlingsformat där Hammarby per automatik ska ha mer att säga till om.

Det blev dock nitlotten direkt för Hammarby, slovenska Maribor må ha tappat fart under dem senaste åren men lirade CL-fotboll så sent som för tre år sedan, även under 2015 och då har man även deltagit i Europa League vid ett par tillfällen under dem senaste åren. Det kan Hammarby absolut inte mäta sig med.

NK Maribor är dock som sagt inte samma gäng som under 2018, Hammarbys form är samtidigt väldigt god och vi har därför väldigt svårt att se att Hammarby inte ska gå för det här på hemmaplan, åtta gjorda mål på dem tre senaste matcherna dessutom, därför finns det ingen som helst anledning till att slå av på tempot bara för att det är Europa. Addera därtill att Maribor inte riktigt fått upp matchtempot än, de har bara en ligamatch i benen och även det talar för ett Hammarby som tar tag i taktpinnen på torsdag.

Målen i fokus på Tele2..

Ett offensivt lagt Hammarby ute i Europa talar på alla sätt och vis för mål, vi vet sedan tidigare att Hammarby haft problem i försvarsspelet, de släpper i snitt in fler än ett mål per spelad match i Allsvenskan och nu ställs man trots allt mot ett tufft, internationellt motstånd som har en gedigen historia av Europa-spel. Senast Hammarby lirade i Europa släppte man som sagt in tre kassar, därför bör Maribor ha goda chanser till att få med sig ett mål från Sverige.

Därför tycker vi även målen är betydligt intressantare att investera i än ett rakt spel på Hammarby, de måste först bevisa att de kan prestera mot internationellt motstånd för att det ska bli aktuellt, dessutom betalar Betfair bara runt 1.75x för den raka ettan och det är ett direkt ointressant odds. Dubbla degen hade givetvis varit mer lockande, och då hade det funnits en anledning till att testa, i och med farten Hammarby ändå haft uppe under dem senaste veckorna.

Vi tror som sagt på mål, över 2.5 mål i matchen blir därför vårt speltips härifrån och Betsson betalar 1.87 gånger degen för detta, 2-1 åt något håll – stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här