Öppna meny Logga in

Helsingborg - Värnamo

Datum: Torsdag 2021-07-22 19:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Bolag: Nordicbet
Spel: 1
Odds: 2.05
Rekare: TipsMedOss

Motivering


Bethard erbjuder alla nya besökare en bonus
upp till 1000 kr

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Tre raka segrar samt tre hållna nollor är ett faktum för Lennartsons Helsingborg – entrar torsdagens möte med kraft och självförtroende.

Helsingborg har växlat upp ordentligt under dem senaste veckorna och favoritskapet, som redan var stort på förhand, är därför minst lika stort idag och därför är självklart också målsättningen hos klubben fortfarande densamma, HIF ska spela fotboll i Allsvenskan säsongen 2022 och blir utfallet ett annat så är det ett stort misslyckande för samtliga involverade.

HIF infinner sig förvisso först på en sjundeplats i tabellen men har – inför torsdagens möte – en andraplats i sina egna händer eftersom att man bara har 10 matcher i benen, resterande står på 12 – bortsett från Värnamo och Vasalund som står på 11. Och så länge HIF infinner sig i den här situationen, ja då bör man faktiskt hålla dem som favoriter.

Värnamo är dock även de med i toppen och har stått för en stark inledning på 2021, man agerar tabellfemma med fem poäng upp till ligaledaren Landskrona och blir därför inget enkelt test för Helsingborg på torsdag. Det är dock på hemmaplan som Värnamo plockat majoriteten av sina poäng, på bortaplan har man endast mäktat med en trepoängare och gjort blott tre mål, vi tar därför hänsyn till hemmaplansfördelen när vi plockar fram ett speltips från torsdagens enda möte i Superettan.

Helsingborg vinner..

Vi ser alltså ingen som helst anledning till att inte investera i Helsingborg när de tuffar på som de faktiskt gör i dagsläget, de kommer även närmst från en 4-0-seger över Västerås och det är givetvis en insats som boostar ett kollektiv ytterligare, även det faktum att man faktiskt inte släppt in ett mål sedan i maj månad – de flyger fram just nu.

Och när spelbolagen ställer ut mer än dubbla degen för HIF så är det bara att utnyttja värdet, vi tycker helt klart de har en större chans än 50% här, snarare närmre 65 i vår bok i och med formen på HIF, och Värnamos svaga bortafacit. Dem svaga siffrorna går inte att blunda för, addera därtill att Värnamo förlorat två av sina tre senaste i Superettan.

Vi klickar in den raka ettan till grymma 2.05 gånger insatsen och gör det hos spelbolaget Nordicbet. 1-0? Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här