Öppna meny Logga in

St. Liege - Genk

Datum: Fredag 2021-07-23 20:45
Land: Belgien
Liga: Jupiler League
Bolag: Nordicbet
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.80
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Varit off sedan EM men nu börjar vissa ligor dra igång och då kommer även jag köra på som vanligt.

Omgång 1 i Jupiler League och vi har en fin premiärmatch på förhand mellan St. Liege och Genk.

St. Liege har varit igång med lite vänskapsmatcher och haft blandad resultat. Mestadels kryss och som vanligt också väldigt målglada matcher. 3-3, 2-2, 1-1, 3-2 är några resultat. Vad gäller truppen så har man inte gjort några jätteändringar kontra fjolåret, förutom försäljningen av Zinho Vanheusden som gick till Inter och man fick dessutom väldigt bra pengar för sin försvarare. Dock spelade han knappt någonting förra säsongen och var mestadels väldigt skadad, men sägs vara en talangfull spelare.

Genk har likt hemmalaget spelat lite vänskapsmatcher men har också gjort en tävlingsmatch. Man mötte nämligen Club Brugge i en Super Cup-final (vinnaren av ligan mot vinnaren av cupen) och man förlorade med 3-2 i en fin tillställning. Ett bra Genk som kommer från en bra säsong och det var väl egentligen det enda lag som kunde sätta lite press på Club Brugge och slog dessutom laget vid ett par tillfällen. Fina spelare i spetsen, Paul Onuachu är kvar som hade en otrolig säsong förra året med otroliga 33 ligabaljor. Likaså Theo Bongonda som även nätade mot Brugge senast. Vi ska även nämna japanen Junya Ito som också var vass. En het trio det där.

Jag synar målrikt i en på förhand mycket fin premiär. Två bra lag, St. Liege går sällan hemifrån utan minst en balja och Genk med sin superoffensiv lär göra ett par.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här