Öppna meny Logga in

Rostock - Karlsruher

Datum: Lördag 2021-07-24 13:30
Land: Tyskland
Liga: 2. Bundesliga
Bolag: Bethard
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.70
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Jag avslutade fotbolls-EM med vinst och också med plussiffror vad gäller hela turneringen. Nu kör vi klubblagsfotboll igen och några ligor har dragit igång och gör det även under lördagen. De mindre dvs.

Första omgången i div 2 Tyskland.

Bortalaget Karlsruher hade en väldigt fin båda lagen gör mål-statistik på bortaplan under fjolåret eller den sista tiden rättare sagt där man prickade rätt på marknaden i 12/13 senaste och dessutom många över 2.5 mål. Spelade en del privatspel på laget och satte väldigt många av dom. Dags för en rek och förhoppningsvis fortsätter Karlsruher på samma spår.

Nu möter man en nykomling i premiären. Dock en tuff sådan. Rostock kommer såklart från en bra säsong med tanke på att man tog sig upp till div 2. Spelade ganska bra fotboll och hade många olika målskyttar. Ingen direkt som sprutade in mål, möjligtvis John Verhoek som förmodligen också gjorde sin bästa säsong i karriären. Börjat bra även denna säsong med mål i senaste träningsmatchen.


Rostock var också ett tufft lag att besegra i Ostseestadion under fjolåret och snittade nästan två mål per hemmamatch samt ett insläppt.

Båda lagen gör mål @ 1.70, Bethard, 6/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här