Öppna meny Logga in

Mjällby - Malmö FF

Datum: Lördag 2021-07-24 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Bolag: bet365
Spel: Under 2.75 mål
Odds: 1.93
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Vi utesluter en målfest på Strandvallen under lördagen, mer tillknäppt än vad spelbolagen vill få det till.

Att det är en stor uppgift Mjällby har framför sig på lördag skriver säkerligen de flesta under på, ett formstarkt Malmö FF som toppar Allsvenskan är en stor utmaning, speciellt eftersom att Mjällby dessutom letar form.

Mjällby har inte lyckats vinna någon av sina fem senaste matcher och defensiven, som varit det stora vapen, har inte alls gått att känna igen under dem senaste veckorna. De släppte in tre baljor mot Göteborg senast och behöver onekligen rycka upp sig på den fronten ifall lördagens möte ska resultera i några som helst poäng.

Positivt för Mjällby är dock det faktum att Malmö FF matchats hårt under den senaste perioden, det är Allsvenskan och CL-kval på tapeten samtidigt, vilket betyder att man har 270 minuter fler i benen än Mjällby – Riga FC två gånger om samt HJK här i veckan. Och dessa extra minuter ska absolut inte underskattas, visst har Malmö den bredaste truppen i Allsvenskan men man matchar nästan alltid samma lag och därför kan man heller inte gå på helfart i varje match, ett mer avvaktande Malmö FF vore därför inte allt för överraskande att se här under lördagen.

Mjällby kommer att göra allt i sin makt för att få med sig ett poäng från Strandvallen under lördagen och spelidén kommer att vara tydlig, man kommer att stå kompakt och till stor del försvara sig under dem 90 minuterna. En approach vi väl känner till och som även siffrorna styrker, bortsett från ett par matcher – exempelvis den mot Göteborg senast.

För tittar vi närmre på Mjällbys siffror så är det bara att konstatera att de är ett målsnålt gäng, de har bara gjort nio mål så här långt, varpå två av dessa alltså kom mot Göteborg senast, samtidigt har Mjällby bara släppt in 13 kassar, det är ett målsnitt som landar in på ungefär 2 per spelad match. Ett någorlunda slitet Malmö lär därför få jobba för målen på Strandvallen, samtidigt är Mjällby inget vidare hot framåt, och just därför är också underspelet intressant här.

Under 2.75 mål i matchen – halva insatsen tillbaka vid exakt tre mål – klickas in till godkända 1.93 gånger degen hos spelbolaget Unibet – uddamålsseger för Malmö FF? Stort lycka till!

Odds 1.93 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här