Öppna meny Logga in

Tottenham - Chelsea

Datum: Söndag 2021-09-19 17:30
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: ComeOn
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 1.81
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Premier League bjuder till i form av ett Londonderby under söndagen där Tottenham och Chelsea drabbar samman på Tottenham Hotspur Stadium. Chelsea är, som väntat favoriter i det här mötet men vi flaggar samtidigt för ett defensivt starkt Tottenham, som högst troligt kommer att ställa in siktet på det oavgjorda resultat. Åtminstone är det ett utfall man med all säkerhet är nöjda med i och med Chelseas kraft och därför tror vi även Tottenham inleder söndagens möte väldigt avvaktande, med stort fokus på defensiven.

Tottenham inledde som bekant säsongen övertygande och höll även nollan intakt i sina tre inledande fighter, mot City, Wolves och Watford, vilket är imponerande. Nio poäng och noll insläppta, en bra start för Espirito Santo men väl framme i den fjärde omgången, den senaste, blev det storfölust mot Crystal Palace. 3-0 slutade den matchen, men samtliga mål kom först efter Tangangas utvisning och därför lär man lyckas bättre med att hålla nere siffrorna på söndag, förutsatt att man är 11 man på banan när vi närmar oss matchminut nummer 90.

På samma vis tror vi Chelsea lyckas väl med uppgiften, deras defensiv är minst sagt otrolig och då har man möjligtvis även seriens bästa keeper just nu i Mendy. Därför bör man kunna stå emot ett Tottenham som ännu inte fart på sin offensiv, det är främst två defensivt starka lag vi har framför oss på söndag och därför är det heller inte fel att tro att vi kommer att få bevittna en målsnål tillställning i London.

Att Tottenham hyser stor respekt för detta Chelsea är verkligen något man kan utgå från, man är långt från 100-procentiga och har som bekant brottats med skador på nyckelspelare. Nu får man eventuellt tillbaka Son, Dier, Bergwijn och Moura här, även Lo Celso, Romero och Sanchez men situationen är fortsatt långt från optimal just eftersom att status fortfarande är oklar på fyra av sju spelare, kommer de till spel eller inte? Och hur stora förändringar är Espirito Santo villig att göra inför en så här tuff drabbning?

Just på grund av dessa omständigheter tror vi Tottenham ställer in siktet på ett oavgjort resultat på söndag, man kan tycka att de bör gå för det här på hemmaplan men vi kommer inte från att Chelsea mår betydligt bättre just nu, de är i grund och botten ett bättre lag och har bara Pulisic out, även det en stor fördel givetvis.

Underspelet tycker vi därför är superintressant här då vi förväntar oss att se ett, max två mål i den här matchen, ett defensivt Tottenham är inte alls enkla att bryta ner, fråga bara City och därför tror vi även Chelsea upplever en del problem här. Under 2.5 mål i matchen klickas in till godkända 1.81 gånger degen hos spelbolaget ComeOn.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här