Öppna meny Logga in

Valencia - Real Madrid

Datum: Söndag 2021-09-19 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: ComeOn
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.74
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Seriefinal i La Liga. Valencia har inlett säsongen strålande och toppar tabellen tillsammans med Real Madrid. Spännande förutsättningar!

Fina La Liga bjuder till under söndagen och detta i form av ett klassiskt möte mellan Valencia och Real Madrid på Mestalla, ett möte som inte alls varit detsamma som under tidigare år i och med Valencias tuffa period, men möjligtvis är det på väg att ändras framöver.

Vi finner Valencia på en delad förstaplats i tabellen efter fyra spelade omgångar och det har man till viss del Bordalas att tacka för, spanjoren har stabiliserat det här annars så ojämna lagbygget och därför finns det även en tro om att Valencia kan stå för ett väldigt fint 21/22. Truppen är trots allt bra och bör kunna vara med och slåss om en top 6 plats i La Liga, det har vi verkligen fått bekräftat under inledningen.

Vi ska dock vara försiktiga med att dra allt för stora slutsatser, Valencia har fortfarande en lång väg att vandra innan man på allvar kan konstatera att de är tillbaka, det har varit ett par tuffa år och det kommer att ta tid. En sak är dock säker, Valencia har varit riktigt bra under inledningen och därför är det inte helt fel att tro att Real Madrid kommer att få det kämpigt på söndag, nio gjorda mål och bara två insläppta samtidigt som man fortfarande är obesegrade, Valencia går med all säkerhet för poäng i den här matchen.

Tuff bortamatch!

Att resa till Valencia och Mestalla och knipa samtliga tre pinnar har aldrig varit en enkel uppgift för Real Madrid, snarare tvärtom så har man lidit ofantligt mycket här genom åren. För tittar vi närmre på hur lagens tidigare matcher har slutat så kan vi konstatera att Real Madrid bara besegrat Valencia på Mestalla vid två olika tillfällen sedan 2015. Två av åtta matcher har alltså resulterat i en vinst. De siffrorna talar sitt tydliga språk, och då är det ändå på sin plats att lyfta just det faktum att Valencia varit lite av en krisklubb under dem senaste åren, det har varit ett betydligt svagare Valencia Real Madrid har ställts mot, men trots detta har man alltså just det svaga facitet mot dem.

Det vore därför inte allt för överraskande att se Real Madrid tappa poäng på söndagskvällen, de lirade dessutom match så sent som i onsdags och det var på alla sätt och vis en insats som tog på krafterna. Inter hade som bekant, periodvis ett stort övertag i Milano och vi ska absolut inte underskatta återhämtningsprocessen efter en sådan batalj.

Vi väljer därför att bortse från den raka tvåan här då Real inte alls känns självklara, Valencia har samtidigt inte bevisat sig i den här typen av matcher än och därför lockas vi istället av målmarknaden. BLGM – Ja känns riktigt bra på förhand då båda lagen öst in mål här i La Liga, ComeOn betalar 1.74x för spelet och det blir även spelet härifrån. Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här