Öppna meny Logga in

Brentford - Chelsea

Datum: Lördag 2021-10-16 18:30
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: ComeOn
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 1.85
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Brentford har stått upp bra mot tufft motstånd i Premier League under inledningen – kan orsaka problem för Tuchels Chelsea också.

Vi finner Brentford på en fin sjundeplats i tabellen efter sju spelade omgångar och det är en tydlig bekräftelse på att Thomas Frank gör saker och ting rätt i detta Brentford. Det är otroligt imponerande, Brentford står fortfarande på blott ett nederlag och har samtidigt bara släppt in sex mål, då ska vi absolut inte glömma att man ställts mot West Ham på bortaplan, Liverpool, Wolves, Brighton och bland annat Arsenal, tuffa motstånd men man vägrar alltså att förlora.

Därför är det allt annat än en enkel uppgift Chelsea har framför sig på lördagskvällen, att resa till Brentford Community Stadium och knipa samtliga tre pinnar blir tufft. Det kommer att krävas en gedigen insats här från Chelsea om det hela ska resultera i tre poäng, så är det.

Att Chelsea har en vinst i sig råder det dock inga som helst tvivel om, tabellettan kommer närmst från en vinst över Southampton vilket innebär att man vunnit tre av sina fyra senaste matcher i Premier League. Formstarka, och grymt skickliga, även favoriter att vinna serien vilket givetvis gör Chelsea till favorit i lördagens möte. Brentford kommer dock inte att ge bort något gratis utan vi räknar med att få se en ordentlig fight här under 90 minuter, inget målkalas utan härliga dueller och en tillknäppt tillställning.

Brentford och Chelsea har inte direkt bjudit till i form av mål under inledningen på säsongen, vi vet sedan tidigare att Chelsea är kompakta och grymt starka i defensiven och det är något även siffrorna bekräftar. Endast tre insläppta mål på sju matcher, Mendy är en jätte för Chelsea och vi räknar med att man fortsätter på det inslagna spåret, dvs. att Brentford kommer att få det jobbigt med att göra mål här.

Detsamma tror vi dock om Chelsea, Brentford har uppenbarligen sina styrkor i defensiven och därför kommer vi också att investera i underspelet, ett eller två mål räknar vi med att få se här men absolut inte fler, ett 0-0-resultat i halvtid känns onekligen givet då även Chelsea haft problem med målskyttet under de senaste veckorna, visst tre gjorda mot Southampton senast men vi det satt långt inne och det krävdes ett rött kort i den matchen för att Chelseas offensiv skulle komma igång.

Under 2.5 mål i matchen klickas därför in till godkända 1.85 gånger degen hos spelbolaget ComeOn, 0-1? Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här