Öppna meny Logga in

FC Porto - AC Milan

Datum: Tisdag 2021-10-19 21:00
Land: Portugal
Liga: Champions League
Bolag: bet365
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.90
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Två lag som går för det i omgång 3 Champions League.

En respektive noll poäng för lagen i dom två första matcherna. Porto tog en bortapoäng mot Atletico Madrid samt föll med hela 1-5 mot Liverpool. Och Milan föll borta mot Liverpool med 3-2 samt hemma mot Atletico med 1-2.

Lite av en måstematch för lagen med andra ord. Det är väl kanske inte riktigt kört helt, men blir svårt att nå topp 2 och kanske även trea vid förlust. Tror dock ingen av lagen kommer lyckas på topp 2 ändå med tanke på hur starka Liverpool samt Atletico faktiskt är. Men å andra sidan förvånar det väl ingen om Atletico exempelvis schabblar bort sin möjlighet till avancemang. Det är trots allt ett lag som kan gå och kryssa massa onödiga matcher på grund av den defensiven approachen som Diego Simeone har. Man gjorde det mot Porto som sagt och var ytterst nära att göra det även mot Milan.

Hur som helst. Tror i alla fall att lagen går för detta. Det är mellan varandra man kan plocka som mest poäng, dvs dom två svagaste lagen i gruppen. Sedan finns det såklart risk för att någon av lagen gör 1-0 för att sedan försöka spela defensiv fotboll och stänga matchen. Men samtidigt har ingen av lagen riktigt den spelstilen heller. Porto är ganska vana vid offensiv fotboll. Milan har ett par riktigt starka vinster bakom sig. 2-3 borta mot Atalanta samt att man gjorde en jättevändning i helgen mot Verona, 0-2 till 3-2. Nu är också Zlatan tillbaka och förhoppningsvis kan han ta tag i sitt lag och börja plocka lite CL-pinnar.

Tre mål i matchen, det blir mitt bet.

Odds 1.90 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här