Öppna meny Logga in

FC Barcelona - Valencia

Datum: Söndag 2021-10-17 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: bet365
Spel: 1 + BLGM – Ja
Odds: 2.87
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Måstematch för Barcelona som bara vunnit en av sina sex senaste matcher inför söndagens möte mot Valencia. Blir det en efterlängtad trea?

Stor oro råder i Barcelona-lägret efter en väldigt svag start på säsongen 21/22, åt vilken riktning är klubben egentligen på väg åt och hur allvarligt är läget? Tre vinster efter nio spelade matcher, sett till alla tävlingar, det är facitet Barca kliver in i söndagens möte med och tappar man poäng igen, ja då kan man till och med infinna sig utanför top 10 när vi sammanfattar omgång 9.

Nu har Barcelona dock matchen mindre spelad, dessutom är det en tät tabell vi har framför oss här i La Liga, därför blir situationen betydligt mindre allvarlig, eftersom att man i skrivande stund bara har fem poäng upp till Atletico och Real Madrid. Ett avstånd Barca mycket väl kan ta in om de börjar vinna matcher men då måste man faktiskt börja göra det nu, på söndag.

Och turligt nog för Barcelonas del har Valencia tappat ordentligt med fart under de senaste veckorna, vi minns deras fina start på säsongen när de stod på 10 poäng av 12 möjliga 4 omgångar in, men sedan dess har vinsterna uteblivit. Det har mer exakt blivit fyra raka poängtapp, varav två av dem är förluster – mot Real Madrid och Sevilla. Poäng mot Bilbao och Cadiz. Därför är status på Valencia lite oklar, de har en spännande höjd och ett bra lag men man hade kunnat vara jämnare och mer slagkraftigare, möjligtvis är det tiden Bordalas behöver, det återstår att se men att man ger Barca en fight om tre poäng räknar vi dock med, det är man tillräckligt bra för att göra.

Härlig duell!

Araujo, Braithwaite och Pedri är out för Barcelonas del men Aguero ska vara 100-procentig och till och med redo att starta den här matchen, det bekräftade Koeman under gårdagen, att en start alltså inte alls är omöjlig. En välkomnande nyhet för Barcelona som onekligen behöver all kvalité de kan få in i dagsläget. Dembele är även han på väg tillbaka men behöver lite mer tid.

För Valencias del är Gaya och Soler spelredo igen och det är en otroligt viktig nyhet för Bordalas som saknat dessa två lirare mycket, Valencia blir direkt bättre med de på banan och just den sistnämnda, Soler tenderar att steppa upp i samband med dessa typ av fighter. Otroligt kul för matchen. Guedes är även han spelredo vilket innebär att Valencia kommer att ställa fram ett starkt lag.

Med det sagt så förväntar vi oss att se en härlig fight på Camp Nou under söndagskvällen, Valencia kommer att orsaka problem för det här Barca men i slutändan så räknar vi ändå med att katalanerna vinner matchen här på Camp Nou. Deras facit är fint här hemma, med 10 inkasserade poäng av 12 möjliga och målproduktionen är även den imponerande. En Barcelona-vinst, kombinerat med BLGM – Ja, blir därför spelet härifrån, Valencia har nätat mot Barcelona i åtta(!) raka matcher och därför känns spelet superintressant så här på förhand. Det klickar vi in till otroliga 2.87 gånger degen hos spelbolaget Bet365. Lycka till!

Odds 2.87 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här