Öppna meny Logga in

Venezia - Fiorentina

Datum: Måndag 2021-10-18 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Bolag: ComeOn
Spel: 2
Odds: 1.90
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Fiorentina jagar sin fjärde raka vinst på bortaplan under måndagen – steget större än nästjumbon Venezia?

Att Fiorentina skulle ta kliv under säsongen 21/22 var nog de flesta överens om inför säsongen, laget såg redan under 19/20 bättre ut än tidigare men fick inte riktigt ordning på balansen, sett till över hela säsongen. Man hade samma problem i fjol, men vi tycker årets inledning visat det motsatta.

Fiorentina har förvisso redan inkasserat tre förluster men det vi istället tar med oss är att de besegrat de lagen man är förväntade att besegra, lag som Torino, Genoa och Udinese. Att Fiorentina ska besegra Napoli, Inter eller Roma kan man inte utgå från, det skiljer fortsatt ett par nivåer där, men just insatserna mot de sämre lagen bådar gott inför framtida fighter. Och motståndet på måndag är just av den kategorin, ett klart sämre lag och därför förväntar vi oss också att Fiorentina tar ett järngrepp om Venezia, trots spel på bortaplan.

För oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kommer vi inte från att Venezia är ett lag för botten, de har bara gjort fem mål på sju matcher och har samtidigt bara inkasserat fem pinnar. Att det blir spel i Serie A även nästa säsong tror vi därför inte, det var väl ganska klart redan inför säsongen och det lär bara bli tydligare och tydligare framöver. Tillsammans med Spezia och Salernitana är man bottentippade och därför är det bara trepoängaren som gäller här för Fiorentinas del.

Fint värde!

Bortsett från keepern Dragowski så kan Fiorentina ställa upp med exakt samma manskap som man gjorde senast i matchen mot Napoli, och just kontinuiteten tror vi kommer att visa sig vara helt avgörande här. Att få ha sitt manskap friskt, där alltså Vlahovic fortsatt agerar spets i offensiven ska absolut inte underskattas, det är ett lag som lirar med ett stort självförtroende och med tron om att kunna vara med och utmana om Europa-platser.

Vi finner i skrivande stund Fiorentina på en sjundeplats i tabellen med blott tre poäng upp till fjärdeplatsen, då förstår ni hur mycket en trepoängare här betyder, det är en ordentlig morot och därför kommer vi också att investera i bortalaget på måndag.

Den raka tvåan betalar fina 1.90 gånger insatsen hos spelbolaget ComeOn och är spelvärt ner till 1.80 i vår värld, Venezias offensiv är dessvärre för svag och blir anledningen till ytterligare ett nederlag. 0-1? Lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här