Öppna meny Logga in

Vitality - Virtus.pro

Datum: Lördag 2021-12-11 16:00
Land: --
Liga: CS:GO - IEM Winter 2021
Bolag: ComeOn
Spel: Antal kartor: ö2.5
Odds: 1.94
Rekare: VL

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Semifinal #1 i IEM Winter mellan Vitality och Virtus.pro.

Detta känns som en väldigt jämn match på förhand och därav väljer jag också över 2.5 kartor. Att lagen vinner varsin karta.

Vitality är favoriter och för att vara ett lag som snart ska splittras så gör man sjukt bra ifrån sig. Att man gör det turnering efter turnering. Inte sett något liknande innan, ett lag som ska splittras om bara en månad och trots det håller toppnivå och det är förmodligen bara Navi som är bättre än Vitality i världen just nu. Och det är exakt så världsrankingen ser ut, #1 Navi och #2 Vitality.

Jag tycker samtidigt om VPs odds & spel på sistone. Spelat upp sig väldigt bra och ett tag där såg man faktiskt inte alls bra. Detta för några månader sedan dvs. Men spelat upp sig, gör en bra major-turnering i Stockholm, varit riktigt fina i IEM Winter och vunnit utan att tappa karta. Slog exempelvis Gambit med 2-0 i kartor.

Jag testar tre kartor i matchen som sagt. Ser detta som en mycket jämn match, och skulle jag välja något lag så är det i så fall VP på grund av oddset. Vitality är bra, men tycker om VPs odds & form. Men skippar det och väljer över som känns som ett stabilt val.

Spelar över 2.5 kartor. Marknaden heter Över/Under Fulltid hos ComeOn och betalar 1.94.

Insats 6/10

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här