Öppna meny Logga in

Brentford - Manchester United

Datum: Tisdag 2021-12-14 20:30
Land: England
Liga: Premier league
Bolag: Coolbet
Spel: 2
Odds: 1,90
Rekare: Genesis

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Vänder oss mot kommande Premier league match mellan Brentford och Manchester United. En match där vi har ett nyfött United som vunnit två av tre senaste matcher och ett United som stabiliserat psykiska tillståndet. Hemmalaget Brentford har också börjat stabilisera formen, men hur ställer man sig mot ett topplag som United?

Brentford startade säsongen riktigt lovande, men oktober månaden blev som en svart minneslucka. Det blev fyra förluster och endast två vinster. Brentford har plockat bara 4 poäng i november månad. Men redan i december har man tagit 4 poäng så man kan säga att formkurvan börjat peka upp. Men Brentford har då mött formsvaga klubbar som Newcastle, Watford, Leeds och Everton var av man plockade poängen ifrån.

Manchester United har en ny styrplan nu. Nu är det nya tränaren Rangnick som är chefen och saker och ting bör se bättre ut efter en tid. Tiden kommer visa det och hittills har den nya managern vunnit 2 matcher och kryssat en gång. Trots en ojämn säsong efter 16 liga omgångar så ligger Manchester United högt uppe på en 5:e plats i ligan med endast en poäng bakom West Ham. Ett West Ham som redan nu börjat tappa poäng mot bottenlagen.

Jag väljer sida på tisdag kvällen. Det får trots allt bli Manchester United som har återfått självförtroendet och här skall de bara vinna. Oddset tycker jag är en riktigt höjdare. Så jag kör på Manchester United på tisdag till 1,90 odds.

Nu håller vi tummarna för dom röda!


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här