Öppna meny Logga in

Gambit - Heroic

Datum: Tisdag 2021-12-14 19:30
Land: --
Liga: CS:GO - BLAST Premier World Final
Bolag: Coolbet
Spel: 1
Odds: 1.50
Rekare: VL

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Dagens andra och sista match i BLAST World Final!

Och även här har jag ett spel till 1.50 gånger pengarna. Måste vara första gången någonsin som jag rekar 2/2 spel där båda ligger på 1.50 i odds. Tråkigt för vissa, men känner samtidigt att det är bra val.

I den här matchen har vi Gambit mot Heroic och jag spelar på Gambit att vinna matchen och mycket på grund utav att danskarna spelar med sitt fulla lag.

19-årige stavn kommer inte att vara med i den här turneringen på grund av personliga stjäl. Tror det blir ett väldigt stort tapp för Heroic. In kommer istället b0RUP, som tidigare spelat i Heroic faktiskt och var med där under en period. Dock fick han lämna tillsammans med niko om jag minns korrekt. Och det finns väl kanske flera anledningar bakom det, men han var å andra sidan heller inte tillräckligt för bra. Och sedan dess har han spelat med MAD Lions och har inte stött på tier 1-motståndare likt Gambit. Någon gång kanske, men ytterst sällan. MAD Lions är inget t1-lag helt enkelt. Och jag kollar kort på b0RUPs stats den senaste tiden i MAD Lions och det är ingen vacker syn.

Gambit är där och nosar bland världens bästa lag (efter Navi förstås) och har väl en del att bevisa kan jag tycka. Framförallt efter den otroliga halvåret man hade, eller kanske lite längre än så. Gambit klev upp som världsetta och vann turnering efter turnering. Ett tag var man otroligt svårslagna och inte ens Navi kunde stoppa Gambit. Inte samma nivå längre, men fortfarande ett av dom bästa i världen som sagt.

Jag spelar Gambit att vinna den här matchen!

Insats 6/10

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här