Öppna meny Logga in

Borussia Dortmund - Greuther Fürth

Datum: Onsdag 2021-12-15 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Bolag: bet365
Spel: Över 3 mål + målgörare
Odds: 1,95
Rekare: Genesis

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Nästkommande tips kommer från den tyska ligan. Det finns lite att välja på och när jag menar lite, då tänker jag på oddsens skull. En seger på Borussia Dortmund ger oss endast 1,10 i odds. Men däremot om vi brainstormar lite och bygger ett spel. Till exempel hos Bet365 så kan man bygga spel och det som slår mig tanken först är antal mål och målgörare i den här matchen mellan 2:a placerade Borussia Dortmund och sista klubben i ligan Greuther Fürth. Erling Haaland har gjort mål i 3 av 4 senaste matcher. Totalt gjorda mål = 4 st. Borussia Dortmund har gjort 12 mål på fem senaste matcher, det är ett snitt på 2,4 mål per match.

Så nu lite om hemmalaget.
Der Borussia kommer till matchen efter att spelat oavgjort borta mot en nykomling Bochum på bortaplan. Ett poäng tapp måste jag säga. Jag förväntade mig en stabil seger av Dortmund, men hemmalaget påminner mycket om fjolårets säsong och hur den såg ut. Ibland blixtrar man till och ibland tappar man hakan när Dortmund spelar. Hur som helst, Dortmund spelar inför hemmafansen om ligans sämsta klubb. Om Dortmund ska göra tre mål eller fler på något lag i ligan, då är det detta Greuther Fürth.

Furth kommer från säsongens första tre poängare. Det blev till slut 1-0 seger hemma mot ett formstarkt Union Berlin! Men trots den segern, så har bortalaget endast 4 poäng efter 15 spelade matcher. Gästerna har 12 poäng upp till säker mark och det känns redan nu som att man är klara för nedflyttning. Det enda som skulle kunna rädda gästerna är att man radar upp 5-6 raka vinster i ligan.

Som tidigare nämnt där uppe, skapa ett spel hos Bet365. Välj Över 3 mål i matcher och lägg till målgörare Erling Haaland. Totala oddset blir 1,95. Odds på Över 3+ mål är 1,72 och att Haaland gör mål i matchen är endast 1,25. Norrmannen är en målspruta så jag litar på att han gör minst ett mål mot ligans sämsta klubblag.

Nu håller vi tummarna för Borussia och Haaland.

Senast ändrad: 2021-12-14 11:19


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här