Öppna meny Logga in

G2 - NiP

Datum: Onsdag 2021-12-15 13:30
Land: --
Liga: CS:GO - BLAST Premier World Final
Bolag: bet365
Spel: G2 -1.5 (2-0)
Odds: 2.14
Rekare: VL

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

G2 mot NiP i BLAST Premier World Final!

Det låter kanske lite märkligt att spela G2 2-0 i kartor i den här matchen med tanke på att lagen mötte varandra för 4-5 dagar sedan och NiP vann den matchen med 2-1. Men nu är Nexa tillbaka och jag tror på en stor förändring direkt.

Sedan kan jag också tycka att G2 slängde bort den matchen helt. Jag tror de flesta som såg den matchen håller med om att G2 ska kunna stänga den, man hade en otrolig ledning i sista kartan och gav i stort sett bort allt, framförallt på A-bombplats. Men G2 spelade med KennyS, utan sin in game-leader Nexa, men serben är nu tillbaka och han är såklart mycket viktig.

Även NiP spelade med en stand-in, och ja det gick väl bra kan man säga med tanke på att man tog sig till final. Men ärligt talat, vi såg att det inte räckte i närheten i finalmatchen, föll enkelt med 3-0 i kartor. Det är en motståndare som jag vet G2 hade gjort bra ifrån sig mot, G2 hade helt enkelt en sådan dag mot NiP där det mesta gick fel. Misstänker också att man hade många dåliga calls - sånt som Nexa tar hand om vanligtvis. Serben är som sagt tillbaka nu och Niko kan återigen spela fritt & tänka på sitt spel istället för att agera in game-leader.

Jag tror på en jättestor förändring med Nexa kontra KennyS. Nexa är en otrolig viktig spelare som får laget att fungera i G2. KennyS var knappt bra, kändes inte som att fransmannen gjorde mycket rätt och framförallt inte i sista kartan på Inferno. Det var väl en runda där han gjorde bra ifrån sig med AWP:n inne på A-site, utöver det nej. Utmanade aldrig, skapade aldrig någon yta för sina medspelare m.m.

Spelar G2 -1.5 (2-0). Marknaden heter Spread Fulltid hos ComeOn och betalar 2.14. Det betyder att G2 måste vinna med 2-0 för att spelet ska sitta.

Insats 4/10

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här