Öppna meny Logga in

Liquid - Gambit

Datum: Torsdag 2021-12-16 17:30
Land: --
Liga: CS:GO - BLAST Premier World Final
Bolag: ComeOn
Spel: Antal kartor: ö2.5
Odds: 2.11
Rekare: VL

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Upper bracket-semifinal i BLAST!

Det är Liquid mot Gambit och jag testar över 2.5 kartor. Främst på grund utav den fantastiska prestationen vi såg Liquid göra mot världsettan Navi i senaste matchen.

Gambit är stora favoriter men efter Liquids senaste prestation så är det nog bäst att skippa spel på CIS-laget. Tror istället ett överspel fungerar kanon. Liquid gick nämligen och slog världens bästa lag Navi med 2-1 i kartor och man gjorde det riktigt snyggt & komfortabelt i sista kartan. Körde bokstavligt talat över Navi på Inferno. Och det som är mest imponerande är väl att Liquid är ett "dead team" dvs ett lag som inte kommer att hålla efter året, dom kommer att splittras och trots det slår man alltså Navi som i stort sett ALDRIG förlorar. Navi tappar knappt kartor och då ska vi inte ens snacka om att förlora matcher. Liquid gjorde det.

Så kanske kan något spel på Liquid vara värt i den här matchen. Svårt att veta, hur bra man är härnäst. Man möter trots allt ett bra lag i Gambit som också gör en bra match mot Heroic. Men Liquid spelar utan någon form av press, man tränar inte ens tillsammans längre som spelarna nämnde i intervjun efter Navi-matchen, man spelar bara matcher & spelar av tiden helt enkelt.

Jag kör på över 2.5 kartor, känns som ett fint spel på förhand.

Spelar över 2.5 kartor. Marknaden heter Över/Under Fulltid hos ComeOn och betalar 2.11.

Insats 4/10

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här