Öppna meny Logga in

Salernitana - Inter

Datum: Fredag 2021-12-17 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Bolag: betfair
Spel: Inter vinner utan insläppt mål
Odds: 1,95
Rekare: Genesis

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Då ska jag försöka hitta ett vettigt tips härnäst. Det blev ingen lyckad dag igår med tipset på Borussia Dortmund eller varken NBA tipset i natt. Ska försöka studsa tillbaka med ett tips från italienska fotbolls ligan. Inter spelar borta hos nykomlingarna Salernitana. Vi har ett Inter som är ostoppbara och som tagit över stafett pinnen i Serie A. Tabelljumbon Salernitana ligger sist i ligan.

Som om det inte vore nog, så har Salernitana spelat en cup match mitt i veckan och det är bara tre dagar innan den här matchen. Troligen är man tröttkörda fysiskt och psykiskt och även om man roterat i startelvan för att vila spelare i cupen, så blev det förlust i cupen borta mot Genoa med 0-1. Nu ställs man mott ett formstarkt Inter och jag kan verkligen inte se Salernitana kunna störa ett Inter. Hemmalaget har inte gjort mål på hemmaplan i tre senaste matcher mot klubbar som Juventus, Napoli och Sampdoria. Hemmalaget ligger sist i Serie A med 8 poäng insamlade efter 17 spelade matcher. Serie B kallar för en återkomst.

Inter har sett utmärkta ut i liga spelet senaste tiden. På fem senaste matcher har man 4 vinster i ligan och en förlust i Champions league borta mot formstarka Real Madrid med 0-2. Men bortsett från den matchen, så har Inter 9 raka matcher i ligan utan förlust. Lite mer statistik från liga spelet har vi där Inter på fem senaste liga matcher har gjort hela 14 mål. Lägger vi till att Inter har vilat mitt i veckan, sp är det bara ett plus inför bortamötet på fredag.

Tippa att Inter vinner utan insläppt mål. Oddset ligger uppe på 1,95 än så länge hos Betfair. Det kan sluta med 1-0 eller 2-0 för Inter. Inter spelar som regerande mästare och som tidigare nämnt, man leder i Serie A före Milan och Napoli.

Nu håller vi tummarna för Inter!


Senast ändrad: 2021-12-16 08:44


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här