Öppna meny Logga in

Gambit - Vitality

Datum: Lördag 2021-12-18 16:30
Land: --
Liga: CS:GO - BLAST Premier World Final
Bolag: ComeOn
Spel: 2
Odds: 1.74
Rekare: VL

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Upper bracket-final i BLAST!

Vi har Gambit mot Vitality och jag lägger ett spel på fransmännen att vinna matchen.

Jag satte mitt Gambit - Liquid-spel till över dubbla pengarna i deras senaste match och det var att matchen skulle gå till tre kartor. Liquid lyckades pressa fram en karta och Gambit vann till slut med 2-1.

Nu är det final i upper bracket och jag väljer som sagt ett speltips på Vitality att vinna matchen. Tycker Vitality är riktigt vassa just nu och man spelar förmodligen sin bästa CS på väldigt väldigt länge, och lite komiskt är det väl att det kommer när laget ska splittras. Man har vetat det ett tag nu, och detta blir lagets allra sista turnering. Och som jag sa, man spelar som bäst nu trots att man vet att man inte längre kommer spela med varandra efter året, och förra veckan vann man exempelvis IEM Winter och Zywoo kunde bland annat spela in sin första MVP på hela året.

Jag har lagt upp närmre 30 st Gambit-spel under 2021. Med det sagt har jag tjatat en hel del om CIS-laget under året, och mestadels positivt med tanke på vilket fantastiskt år man faktiskt har haft. Gått från att spela t2-turneringar till #1 i världen på bara ett år säger det mesta. Spelat in en massa pengar och etablerat sig väl i toppen. Men, det höll ju inte hela vägen och framförallt inte när lan-turneringarna började komma igång. Då har det varit dom mer rutinerade lagen/spelarna som tagit större kliv. Ex Navi, Vitality & G2. Kan ju faktiskt ha med och göra att Gambit är ett ungt lag med väldigt lite lanerfarenhet, det är trots allt bara Hobbit som spelat t1-cs på lan tidigare.

Vitality är ruggigt bra just nu. Spelar fransmännen att vinna den här matchen.

Insats 6/10

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här