Öppna meny Logga in

Atalanta - Roma

Datum: Lördag 2021-12-18 15:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Bolag: Coolbet
Spel: Atalanta
Odds: 1,75
Rekare: Genesis

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Toppmatch från Serie A i Italien att komma på lördag en solig eftermiddag. En rolig fotbolls match förväntar jag mig här, eftersom vi har två offensivt spelande. Vilket är rätt så ovanligt i Italien. Atalanta har gått som tåget den senaste tiden och man har knappat in avståndet på Milan och Napoli i Serie A jakten. Roma däremot, svårt att veta vad man kan förvänta sig av Mourinho projektet.

Dom svart-blåa spelar hemma där man har endast har tre vinster på 8 liga matcher som är spelade hemma den här säsongen. Men Atalanta möter ett Roma som inte trivs bra på bortaplan då gästerna har 3 vinster mot 5 bortaförluster. Vad talar för Atalanta? Atalanta har radat upp 6 raka vinster i ligan och vissa har kommit mot topplag som Juventus och Napoli på bortaplan! Atalanta har aldrig varit så här tidigt inblandade i toppstriden. Kan Atalanta hänga med i titel jakten? Varför inte, det hade varit en fin skräll och mer än förtjänt med tanke på att Atalanta hamnat i topp 4 i Italien dom senaste tre säsongerna.

AS Roma startade säsongen lovande, men efter det kom regnet och kritiken svällde över Rom. Spelet har inte utvecklats till någorlunda bättre. Roma har vunnit 5 av 10 senaste tävlingsmatcher. Förluster har kommit mot klubbar som Inter, Bologna, Venezia och Milan. Det som var häpnande var förlusten i UEFA Conference league borta mot norska klubben Bodö/Glimt med hela 1-6! Gott och blandat kan man säga om Roma. Om gästerna tänker kämpa för en Champions league plats, då ska man inte kunna förlora mot ett Bologna eller nykomlingar som Venezia.

Vid senaste besöket i Bergamo, så blev Roma överkörda med hela 4-1. Jag kan tänka mig att den här matchen urartar och att Atalanta till slut knäcker Roma med tre eller fyra mål. Oddset på hemmasegern är just nu 1,75 hos Coolbet. Jag tycker att man ska testa Atalanta för asian handicap för den som vågar lite mer. Men just nu, så tycker jag att en rak hemmaseger räcker till helgen.

Nu håller vi tummarna för Bergamo klubben!

Senast ändrad: 2021-12-17 14:48


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här