Öppna meny Logga in

AZ Alkmaar - FC Groningen

Datum: Tisdag 2021-12-21 21:00
Land: Nederländerna
Liga: Eredivise
Bolag: betfair
Spel: Över 2,5 mål
Odds: 1,80
Rekare: Genesis

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Ikväll tar också en match från holländska fotbolls ligan. Vi väljer formstarka AZ Alkmaar mot ett FC Groningen som skördat in mål senaste tiden i alla tävlingar. AZ ska ses med bra chans att vinna på hemmaplan, men kan gästande Groningen störa AZ?

Alkmaar har radat upp 6 vinster på 6 senaste matcher i alla tävlingar. Från liga spel, Europa Conference ligan och cupen, så har man lyckats vassa upp formen inför andra halvleken av säsongen. I ett av dessa sex vinster, hittar vi en stark bortaseger i ligan mot ingen annan än Ajax. AZ lyckades besegra Ajax på bortaplan med 2-1. Sedan dess har hemmalaget gjort åtta mål på två matcher och båda matcherna har man spelat på hemmaplan. Det blev resultat 4-1 i båda matcherna mot Heracles i cup spelet och i helgen tvålade man till Willem II. Hemmalaget har två poäng upp till fjärde platsen i liga tabellen. Vi kan betta att AZ kommer gå för segern från första minut.

För gästernas del så måste man säga att det faktiskt spelat bra fotboll senaste tiden. Vi får snurra bandet tillbaka och titta på 12 senaste matcherna. Groningen har förlorat endast två ut av tolv senaste matcher. Tittar vi närmare på fem senaste matcher så har man nätat 12 gånger och det är ett starkt facit med tanke på att Groningen är ett mittenlag i Eredivise.

Groningen kommer närmast från 2-4 förlust borta mot Heracles i ligan. AZ kommer från 4-1 seger hemma mot Willem II. Jag föreslår över 2,5 mål i den här matchen. Igår var oddset uppe på 1,85 men redan idag har betting bolagen sänkt till 1,80.

Nu håller vi tummarna för över 2,5 mål i matchen!


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här