Öppna meny Logga in

Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder

Datum: Fredag 2021-12-24 03:00
Land: USA
Liga: NBA
Bolag: Sportingbet
Spel: 1 asian -14,5
Odds: 1,91
Rekare: Genesis

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Jag vill börja med att önska alla en fröjdefull och en välsignad god Jul! Må alla ha en frid under denna Juletiden, det är något som vi alla behöver.

Vi vänder oss till USA och NBA ligan. Om inget annat sker under dagen och matcherna ställs in, så kommer den här matchen att gå av klockan 03:00 i natt. Phoenix Suns är nummer 1 i NBA den här säsongen. Nu tar man emot ett Oklahoma som kommer från en hemmamatch spelad mindre än 24 timmar sedan.

Phoenix Suns leder i den västra konferensen med en match mindre spelad än Golden State Warriors. Phoenix har vunnit fyra raka matcher och den senaste spelades borta mot LA Lakers för två dagar sedan. Seger med 108-90. Starkt att hålla ett Lakers under 100 poäng på deras egen hemmaplan. Nu har Suns 8 vinster på 10 senaste liga matcher.

Oklahoma kommer närmast från hemmaseger mot Denver Nuggets 108-94! Det var tredje raka segern för Oklahoma som annars underpresterat den här säsongen också. Bortalaget har totalt 11 vinster på 30 liga matcher. Det ställer Oklahoma på 13:e plats i västra konferens. Playoff plats är lite väl långsökt för Oklahoma och jag tror att detta unga laget kommer kunna utmana om en playoff plats först nästa säsong.

Det är mycket som talar för Phoenix. Hemmalaget är nummer ett i NBA med 25 vinster på 30 matcher den här säsongen. Phoenix har nu 25 vinster på 27 senaste matcher, enastående form. Oklahoma har spelat hemmamatch för mindre än 24 timmar sedan, så Oklahoma är en aning trötta och det är en viktig faktor. Jag föreslår asian handicap -14,5 till 1,91 odds.

Nu håller vi tummarna för Phoenix Suns!


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här