Öppna meny Logga in

Liverpool - Leeds

Datum: Söndag 2021-12-26 13:30
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: Liverpool -2.5 mål
Odds: 2.02
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Leeds åker på ännu en käftsmäll?

Det blir inte enklare för Leeds. Liverpool härnäst och innan dess hade man Chelsea som förlorades med 3-2, City 7-0 och Arsenal 4-1. Och jag kan inte tänka mig att man lyckas hålla nere siffrorna mot Liverpool vars offensiv är stekhet.

Och det har väl varit lite av Bielsas problem, att man inte riktigt har en plan b i sitt spel utan kör på med det han kan och har självklart lyckats väldigt väl. Men det kan slå hårt när man möter bättre lag och då krävs det en bättre defensiv, eller kanske en bättre defensiv taktik. Sedan har Leeds ett gäng med skador och några viktiga sådana dessutom som gör allt mycket svårare.

Liverpool kommer att ösa på. Och Klopp gjorde det han skulle i EFL Cup mot Leicester i onsdags och det var att rotera rejält för att skydda sina spelare i det här tajta spelschemat. Och det var inte många ordinarie spelare där inte och trots det lyckades man faktiskt vända och vinna mot Leicester.

Liverpool har några spelare borta inför Leeds. Men det är ganska vanligt numera. Många slag som har spelare borta i skador och framförallt COVID. Jag ser fortfarande en mycket stark Liverpool-elva. Lite oklart i mittfältet kanske, men där framme ser vi i alla fall Mane, Salah samt Jota. Och dom tre kommer vi se mycket av i den här matchen.

Lirar väldigt sällan -2.5-linor på storfavoriter för att få upp oddset. Men tycker vi har ett fint tillfälle här ändå och några units får det bli.

Liverpool -2.5 mål @ 2.02, Bet365, 4/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2021-12-23 15:31 av Mickee

Matchen har blivit inställd. PL confirma det strax efter jag skrev reken.