Öppna meny Logga in

Norwich - Arsenal

Datum: Söndag 2021-12-26 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: Nordicbet
Spel: Arsenal -1.5 mål
Odds: 2.28
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Vi kör på med Premier League och ännu ett HCP-spel.

HCP på Arsenal är väl något som väldigt sällan sker. Tror inte jag gjort detta på väldigt länge, i alla fall inte den här säsongen. Men en sak är säker och det är att Arsenal faktiskt hanterar dessa smålag väl. Det måste vi ge dom.

Arsenal får problem mot dom bättre lagen, eller storlagen you name it. City, United, Liverpool & Chelsea har alla slutat i förlust. Men sedan har man slagit lag som Aston Villa, Leeds, Watford, Newcastle, SOTON, West Ham med flera. Och de flesta med minst två bollar dessutom. Och man kommer faktiskt in till den här matchen med fyra vinster på raken. Tre i ligan samt en i ligacupen och alla har man vunnit med minst två mål. 3-0 SOTON, 2-0 West Ham, 4-1 Leeds samt 5-1 Sunderland.

Arsenal vann förvisso bara med 1-0 mot Norwich på Emirates i omgång 4, men det var i början på säsongen och Arsenal är bättre idag. Arteta har gjort vissa ändringar, man har fått igång vissa spelare och dumpat andra o.s.v. Och Norwich är inget bra lag. Ligger sist i tabellen, har en tam offensiv och släpper in mängder av mål. Det här laget kommer att ryka till Championship.

Jag tror på en komfortabel Arsenal-seger och man gör det förhoppningsvis med några bollar.

Arsenal -1.5 mål @ 2.28, Nordicbet, 4/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här