Öppna meny Logga in

Konyaspor - Besiktas

Datum: Måndag 2021-12-27 18:00
Land: Turkiet
Liga: Super Lig
Bolag: Nordicbet
Spel: Konyaspor DNB
Odds: 2.00
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Arsenal gjorde jobbet och man vann med hela 5-0 borta mot Norwich. Jag kände på mig att Arsenal skulle vinna den här matchen med några bollar och HCP -1.5 till 2.28 räckte gott och väl för mig. Arsenal hanterar som sagt dessa lag väldigt väl.

Super Lig i Turkiet blir mitt nästa speltips och i matchen mellan Konyaspor och Besiktas så är det hemmalaget som helt klart har värdet på sin sida. Ett fantastiskt odds måste jag säga på 1:an och likaså draw no bet/pengarna tillbaka vid oavgjort. Och den sistnämnda blir mitt speltips till dubbla pengarna.

Konyaspor är lite av ett succélag i Turkiet den här säsongen. Man har spelat i Super Lig i snart tio år på raken men har aldrig riktigt slutat långt uppe i tabellen. Det var nog under ett år som man lyckades med det för några år sedan, men utöver det håller man sig någonstans runt mitten. Och varför det går såhär bra just den här säsongen är svårt att säga. Det har inte gjorts jättemycket ändringar i laget, möjligtvis på några positioner här och där men i stora hela är det många som varit där under flera säsonger.

Besiktas kommer till matchen med en väldigt svag bortaform. Dock är ett par tre förvisso från Champions League. Nio raka utan att vinna på bortaplan med bara två kryss och resten förluster. Ingen bra säsong för Besiktas hittills. Blev förnedrade i Champions League och i den inhemska ligan ligger man bara på 7:e plats.

2.00x på Konyaspor att vinna och pengarna tillbaka vid oavgjort känns bra. Konyaspor har fortfarande inte förlorat en enda hemmamatch den här säsongen efter tio spelade matcher, nio i ligan och en i cupen. Konyaspor har ett par avstängningar inför den här matchen, men likaså Besiktas som har försvaren Valentin Rosier borta från spel och försvaret har varit ett stort problem hos Besiktas den här säsongen.

Konyaspor DNB @ 2.00, Nordicbet, 4/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här