Öppna meny Logga in

FC Porto - Benfica

Datum: Torsdag 2021-12-30 22:00
Land: Portugal
Liga: Liga Portugal
Bolag: Nordicbet
Spel: 1
Odds: 1.95
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Vinst senast i DNB-spelet på Konyaspor till dubbla pengarna och jag har nu tre fina rekar bakom mig. Mot fjärde i Portugal.

Stormatch mellan Porto och Benfica. Man möttes faktiskt förra veckan i cupen och då vann Porto mycket enkelt med 3-0. Och detta trots att man spelade med en man mindre i en hel halvlek. Porto dödade matchen redan efter 31 minuter. Jag såg matchen och självklart dominerade man den inte med tanke på det röda kortet, men vill samtidigt inte påstå att Benfica på något vis var speciellt hotande i andra halvlek. Ett bortdömt mål, lite målchanser men var aldrig ens på väg att hitta tillbaka in.

Nu är det hemmamatch i ligan och jag litar på att Porto vinner ännu en ligamatch på Estádio do Dragão där Porto är snuskigt bra. Porto har nämligen vunnit 13 raka hemmamatcher här när det kommer till ligaspel och samtliga sju den här säsongen med en mycket fin statistik på 19 mål och 3 insläppta. Sedan jagar man Sporting i toppen och kan vid vinst kliva upp på samma antal poäng som fjolårsmästaren.

Detta kan bli en bra match. Det är trots allt en stormatch och galet tryck på dessa matcher. Jag håller mig i alla fall till Porto som spelade bort Benfica redan i halvtid förra veckan. Förväntar mig kanske inte något liknande, men att man vinner tror jag på. Och oddset känns bra måste jag säga.

Porto @ 1.95, Nordicbet, 5/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här