Öppna meny Logga in

Villarreal - Levante

Datum: Måndag 2022-01-03 19:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: bet365
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.83
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Porto gjorde jobbet ännu en gång mot Benfica och vann komfortabelt. Spel in till 1.95 gånger pengarna.

Vi hoppar till La Liga och BLGM-spel mellan Villarreal och Levante.

Levante har fått igång målen enormt den senaste tiden och jag hoppas därför att man kan göra minst ett borta mot Villarreal.

Vi snackar om tre mål mot Valencia, tre i cupen mot Alcoyano, tre mot Espanyol, spelade sedan en 0-0-match mot Osasuna, och dessförinnan 8-0-vinst borta mot Huracan Melilla i cupen. Ok ett par cupmatcher mot mindre bra motståndare, men har samtidigt lyckats väl mot La Liga-klubbarna också som jag nämnde. Mycket mål som sagt.

Och Villarreal känns mycket som ett lag där det är allt eller inget. Spelar sin fotboll som är väldigt bra stundtals, öser på framåt och får man inte utdelning så straffas man oftast. Vi har sett det flera gånger i La Liga, vi har även sett det i Champions League. Och skulle man därför få lite problem att göra mål mot Levante då kan man lika väl släppa in bakåt. Och tar man ledningen med ett par bollar, då kör man på ytterligare och lämnar stora ytor bakom sig.

Jag spelade över i Villarreals senaste match mot Alaves och nämnde i princip samma sak. Då fick vi ett mycket fint odds på marknaden till 1.91 gånger pengarna, matchen slutade 5-2. Nu är oddset inte lika lockande, däremot tror jag BLGM kan fungera utmärkt.

Båda lagen gör mål @ 1.83, Bet365, 5/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här