Öppna meny Logga in

Bologna - Inter

Datum: Torsdag 2022-01-06 12:30
Land: Italien
Liga: Serie A
Bolag: Nordicbet
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.83
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Tidig torsdagsrek i Serie A. Bologna mot Inter.

BLGM känns intressant i den här matchen. Inter må vara storfavoriter och det med all rätt efter den här mycket fina säsongen. Fjolårsmästaren kommer in till matchen med sju raka vinster i Serie A och leder dessutom ligan, och jag skulle nog säga att mycket talar för att Inter vinner Scudetton i år igen. Napoli var väl heta där ett tag i början men nu har Neapelklubben tappat otroligt mycket. Lokalrivalen Milan hängde också och gör väl det än, men känns som Milan är ett lag som kommer tappa allt mer för att sedan försöka kriga hårt om CL-placering istället för Scudetton. Jag säger att mycket talar för Inter som sagt.

Dock ska vi väl inte underskatta Bologna allt för mycket. Det är ett lag som gör bra med mål, gör bra med mål på hemmaplan samt har en ganska tuff offensiv. Och säsongen överlag är ganska fin får vi ändå säga med 27 inspelade poäng. Gick lite trögt där innan uppehållet med några förluster på raken, men det reparerade man fint till slut genom att avsluta med en 3-0-vinst borta mot Sassuolo.

Och sedan får vi inte glömma av och säga att det är ett gäng spelare borta från respektive lag på grund av COVID. Några viktiga sådana dessutom. Så kan nog bli lite mer öppet än vanligt, och sedan har väl Bologna en ganska fin tendens till att kunna näta mot Inter, även ifall man senast åkte på stordäng.

Båda lagen gör mål @ 1.83, Nordicbet, 5/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här