Öppna meny Logga in

Nottingham - Arsenal

Datum: Söndag 2022-01-09 18:10
Land: England
Liga: FA Cup
Bolag: bet365
Spel: Arsenal -1.5 mål
Odds: 2.60
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Arsenal med ett högt odds i FA Cup-matchen mot Nottingham.

Och som jag sagt tidigare när jag spelat på Arsenal mot de mindre bra lagen, Arsenal handskas väldigt väl mot dessa lag. I både cuper och i ligan. Mitt senaste spel på Arsenal var bara för ett par veckor sedan mot Norwich. Spelade då att man skulle vinna med minst två mål till 2.28, och Arsenal vann med FEM bollar mot noll. Spelar samma spel här igen och vi får hela 2.60 gånger pengarna.

Ja, och oddset är såklart högre trots att man ställs mot ett sämre lag den här gången, ett lag som dessutom spelar i Championship och placerar sig 9:a i tabellen. Och anledningen kring det är enkel. Arsenal kommer att rotera i sin elva likt många andra storlag tidigt i FA Cupen. Dock tror jag väl fortfarande att elvan kommer vara tillräckligt stark för att spela undan Nottingham.

Jag tycker som sagt Arteta lyckas bra mot dessa lag. Roterade ex mot Sunderland och vann enkelt med 5-1 i ligacupen. Desamma mot Leeds samt Wimbledon.

Jag kör en lång insats. Finns risk för en betydligt större rotation än vad jag tror med tanke på att man har Liverpool i ligacupen fyra dagar senare. Men tror samtidigt att man värdesätter FA Cupen högt. Arsenal gör alltid det. Och tror därför att elvan kommer vara bra nog för att kunna slå Nottingham.

Arsenal -1.5 mål @ 2.60, Bet365, 3/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här