Öppna meny Logga in

Juventus - Udinese

Datum: Lördag 2022-01-15 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Bolag: bet365
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.92
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Serie A och spel mellan Juventus och Udiense.

Dom här två lagen har sju raka över 2.5 mål-matcher mellan varandra. Får se på en liknande match härnäst?

2-2, 1-2, 4-1, 2-1, 4-0, 3-1, 4-1, där har v i deras sju senaste resultat. Och ja, det är Juve som vinner mest. Udiense har en seger under dessa sju samt en kryss som var tidigare under säsongen.

Och Juventus är väl inte i sin allra bästa form vilket gör det mer öppet än vanligt. Vilket gör att motståndarna har mer chans numera och framförallt vad gäller att göra mål mot Turinklubben. Vanligtvis är det svårt att få hål på Juventus, det vet vi nog alla om. Men återigen är Juventus inte i sitt bästa, långtifrån skulle jag säga. 5:a i tabellen säger nog det mesta och allt pekar på att Juventus inte kommer att vinna säsongens ligatitel, istället är siktet på topp 4 och senast man hade den inställningen var väl över tio år sedan sisådär..

Udiense hittar vi längre ner såklart. 14:e plats i tabellen med 20 pinnar på kontot. Dock fina siffror vad gäller mål. 28 mål den här säsongen och det är ju bara några mindre än Juventus. Hela 34 insläppta dock och Udiense har ju några riktigt målglada matcher bakom sig. 2-6 mot Atalanta i senaste ligamatchen, två st 4-0-vinster i ligan respektive cupen, 1-1, 4-1 samt 4-4. Ja ni ser, otroligt mycket mål på sistone och det får mig väl och tro att matchen mot Juventus definitivt kan sluta i minst tre mål. Och då tycker jag om oddset grymt mycket. Juventus är inte som förr, de håller inte nollor på samma sätt längre, samtliga lag kan näta mot Juventus och även i Turin.

Över 2.5 mål @ 1.92, Bet365, 6/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här