No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Några dagar senare och vi har Aston Villa mot Manchester United återigen. Den här matchen måste väl sluta i BLGM den här gången?

Ni som såg matchen ni vet. Aston Villa förtjänade nog ett mål. Tyckte man var ruggigt bra i andra halvlek och man gjorde dessutom två st mål som räknades bort. Första blåstes väl bort på grund utav en block? Lite oklart, först såg vi någon offsidesituation, och sedan en block på Cavani. Andra målet var i alla fall offside. Oavsett tyckte jag om det jag såg från Aston Villa och bättre lär man bli med sina nyförvärv.

Coutinho respektive Lucas Digne rätt in i laget. Dock vet jag inte hur det ser ut vad gäller start o.s.v men enligt rapporter finns det goda chanser att vi får se Coutinho direkt in i elvan.

United, det är så himla oklart med det här laget. Spelar ok stundtals, det är väl ungefär det. Annars har man ganska svårt mot alla som står på andra sidan. Och de matcherna man vinner så är det väl inte direkt så att man imponerat. 1-0 mestadels under Ralf Rangnick med en hel del hjälp av David de Gea som storspelat. Och senast får man nog tacka VAR främst.

Matchen på Old Trafford senast i FA Cupen var dock ganska bra måste jag säga. United hade sina stunder, hyfsat bra i första halvlek och skapade en del Aston Villa kom in mer i matchen och gjorde en mycket fin andrahalvlek men fick ingen direkt utdelning. Men på hemmaplan lär man nog få det. Och McTominay i United är avstängd. Kanske inte någon finlirare men gör ett stort jobb på mittfältet och springer otroligt mycket.

Vem som vinner... Det har jag ingen aning om. Tror i alla fall att vi kan få se mål från båda lagen.

Båda lagen gör mål @ 1.70, Nordicbet, 7/10 units.