Öppna meny Logga in

Manchester City - Chelsea

Datum: Lördag 2022-01-15 13:30
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.50
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Manchester City har inte lirat en match sedan vinsten över Swindon i FA Cupen (4-1) vilket innebär att de kliver in ordentligt utvilade här, tacksamt i dessa tider då det inte direkt tillhör vanligheterna att spela 2 matcher inom loppet av 14 dagar, och det spelschemat måste vi ta hänsyn till inför stormötet på lördag.

För vi alla vet hur mycket både pandemin och det tuffa spelschemat påverkar lagen, det är ett tufft matchande med decimerade trupper och det tar såklart på krafterna. Chelsea lirade match mot Tottenham i EFL Cup så sent som för bara tre dagar sedan och då hade de dessutom en match fyra dagar innan det. Det innebär att Chelsea har lirat fyra matcher sedan den 2 januari, City står på två och det tror vi mycket väl kan komma att påverka utfallet på lördag.

Det är dock fortfarande lite oklart kring vilka spelare i City som testats positivt för Covid-19, Mahrez är out på grund av de afrikanske mästerskapen men Foden och Zinchenko sägs vara smittade, det är dock inget som är säkert utan det återstår att se. För Chelseas del missar i alla fall Chilwell, James, Chalobah och Mendy garanterat matchen, resten sägs vara tillgängliga och därför ser Tuchel ut att kunna ställa fram ett riktigt slagkraftigt lag här.

Man City på en annan nivå..

De flesta skriver nog under på att Manchester City i dagsläget är världens starkaste klubblag, annorlunda går det knappt att se på det hela då de bara fortsätter vinna match efter match. Bortser vi från förlusten mot Leipzig, vilket ändå är relevant att göra då Man City redan var klara gruppetta i CL, har Man City vunnit 14(!) raka matcher, det är smått otroligt och det handlar inte enbart om att de alltså vinner, utan de gör otroligt mycket mål och är direkt överlägsna. 24 mål står man på, på de 6 senaste matcherna och vi saknar helt enkelt superlativ för att beskriva det här lagbygget.

Oavsett status på Chelsea egentligen hade vi hållit City som klara favoriter i den här matchen. Idag, när Chelsea har matchats hårt och inte alls varit lika bra som under inledningen på 21/22, är det hela ännu tydligare i vår värld. Skillnaden är markant trots att det faktiskt rör sig om en toppmatch i Premier League.

Vi kommer därför att välja Man Citys sida i den här matchen, den raka ettan är intressant i kombination med underspelet tycker vi, Chelsea är starka bakåt och gör sällan bort sig, därför har vi alla anledningar att tro att Chelsea står emot relativt bra ändå. Man City vinst + under 3.5 mål i matchen blir därför spelet från Etihad Stadium, kombinationsspelet betalar fina 2.50 gånger insatsen. Riktigt trevligt värde i och med att vi har råd med 2-1 här.

Skapa spelet hos Bet365:

Resultat: City
Antal mål: Under 4 mål (desamma som under 3.5 mål)

Odds 2.50 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här