Öppna meny Logga in

Fiorentina - Genoa

Datum: Måndag 2022-01-17 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Bolag: MrGreen
Spel: Målskytt
Odds: 1.80
Rekare: LEO

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

En målskytt i Fiorentina mot Genoa.

Jag har bara spelat på Dusan Vlahovic en enda gång den här säsongen och då satt spelet. Här är mitt andra och vi litar på att serben gör minst ett hemma mot Genoa.

Dusan Vlahovic, ett av de stora namnen i Europa. Kommer utan tvekan vara en av dom hetaste i marknaden i sommar (efter Mbappe som förmodligen går till Real samt Håland som är oklart). 21 år gammal, 22 i slutet på månaden och den här anfallaren har minst sagt en ljud framtid. Jag har sett honom vid några tillfällen och jag tycker om det jag sett. Tycker inte det är några tillfällen utan jag vill faktiskt jämföra honom en del med Håland. Stor, stark, snabb för sin längd, fin vänster och söker mål hela tiden. Mycket djupledslöpningar och en otrolig vilja i grabben. Firar dessutom lite som Håland, lite galet sådär med någon spark i luften ibland.

Förra säsongen gjorde serben 21 ligamål. Och han har inte stannat upp direkt. Nu är han uppe på 16 efter 20 spelade ligamatcher och han ligger en ifrån ettan Ciro Immobile.

Jag kör Vlahovic att göra mål här. Oddset kan väl diskuteras för att vara spel på en målskytt, men å andra sidan är motståndet Genoa inte speciellt bra. Nästjumbo, släpper in mycket mål och formen är piss. Vlahovic kommer garanterat att få sina målchanser i den här matchen. Notera att han står för straffarna och Fiorentina får en hel del sådana.

Jag väljer 4/5 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här