Öppna meny Logga in

Paris FC - Le Havre

Datum: Måndag 2022-01-17 20:45
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Bolag: bet365
Spel: Inget mål före 33:00
Odds: 1.83
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Ny vecka och vi har väl ett typiskt måndagschema framför oss. Ett par få matcher från toppligorna, några från de lägre osv. Ganska dött i övrigt. Jag hittar mitt spel i div 2 Frankrike.

Och här mina herrar kör vi ett klassiskt "inget mål före"-spel..

Det är match mellan Paris FC och Le Havre. Jag synar en jämn match, få mål & målsnål inledning. Och jag måste säga att jag är ganska vass på att sätta den här marknaden "inget mål före..." och senast var det i PL häromveckan i en Wolves-match som satt hur enkelt som helst. Innan dess i Champions League mellan Porto och Atletico, som också satt.

Och här har vi två ganska jämna lag. Det skiljer lagen en placering men några pinnar fler till hemmalagets favör men bortalaget har en mindre match spelad. Dvs jämna.

Båda lagen har dock ganska svårt att göra mål och skapa mycket målchanser. Hemmalaget har en bra och lite innan juluppehållet vann man ex en match med 1-4, men i övrigt är det väldigt många uddamålssegrar. Men stabila överlag, släpper ex in lite mål och då räcker det oftast att man gör ett mål för att sedan försöka stänga matchen via ett starkt defensivt spel.

Och Le Havre är i stort sett samma typ av lag förutom att man är snäppet sämre offensivt. Och jag skulle inte vilja påstå att Paris FC har någon vidare offensiv, dvs att Le Havre är ganska svaga på den fronten. Men det räcker som sagt långt att vara starka bakåt och det är Le Havre som faktiskt släpper in minst mål i hela ligan efter AC Ajaccio, och på tredje plats i den tabellen har vi hemmalaget Paris FC.

Vi får inget värde i under 2.5 exempelvis. Tror annars marknaden funkar lysande, tror på väldigt få mål som sagt och förvånar mig inte alls om vi får se på en 0-0-match. Jag kör på målsnål inledning, passar perfekt i den här matchen.

"Inget mål före 33:00 minuten" och ni hittar marknaden under "mål" och skrolla ner till "tidigt mål".

Odds 1.83 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här