Öppna meny Logga in

Burnley - Watford

Datum: Tisdag 2022-01-18 20:30
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: Oavgjort
Odds: 3.30
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Tre oerhört viktiga poäng står på spel när Burnley och Watford drabbar samman på tisdag. Jämn drabbning är att vänta!

Burnley har inte alls spelat mycket fotboll under de senaste veckorna utan har betat av två ligamatcher sedan den 12 december och de är också det laget i Premier League som spelat minst matcher. Burnley står på 17 spelade matcher och agerar tabelljumbo i dagsläget, de har dock tre matcher färre än Newcastle och fyra färre än exempelvis Norwich, därför har Burnley också säker mark i sina egna händer då de bara har tre poäng tupp till Watford och en 17:e plats.

Så det är bara att konstatera att status är lite oklar kring detta Burnley, de har som sagt inte alls många minuter i benen från den senaste månaden och då har man dessutom ett flertal spelare out. Wood har som bekant lämnat för spel i Newcastle, Barners är skadad och Cornet lirar i afrikanska mästerskapen. De är därför definitivt out samtidigt som vi har ett par till frågetecken i truppen, Dyche vet vi har testats positiv men det ska vara ett par spelare också, det är dock ännu oklart vilka det rör sig om.

Watford lirade å andra sidan fotboll så så sent som för två dagar sedan, i lördags där de plockade en väldigt efterlängtad pinne mot Newcastle efter att ha förlorat sex raka ligamatcher. De är uppe i varv åtminstone, tillskillnad från Burnley och möjligtvis kan det vara en liten fördel, samtidigt tycker vi inte man kan blunda för deras faktiskt usla form under den senaste perioden. Addera därtill att Nkoulou, Etebo, Sarr och Baah samtliga är out, Louza, Masina och Troost-Ekong representerar samtidigt länder i de afrikanska mästerskapen.

Att Burnley ofta spelar jämnt i Premier League är ingen vidare nyhet utan de som följt PL närmre är också väl medvetna om att Burnley är ett defensivt inriktad lag som saknar spets i offensiven. Och det är tydligt när man tittar närmre på deras siffror, de spelar ofta oavgjort och gör få mål samtidigt som de ändå inte gjort bort sig rent defensivt, 27 insläppta förvisso men de agerar samtidigt tabelljumbo med den siffran och det är långt från den sämsta i serien. Det ger en rättvis bild av det här Burnley tycker vi.

Därför är vi också inne på krysset inför tisdagens möte, just krysset satt fint i Atalanta – Inter i söndags och därför ger vi oss på det ytterligare en gång. Burnley får vi ändå räkna med är lite ringrostiga här, med få matchminuter och ett någorlunda så nytt lag från start, därför lär man inleda avvaktande och med ett stort fokus på defensiven.

Alla de detaljerna tycker vi talar för en jämn tillställning, Watford med sin svaga form är dessutom säkerligen nöjda så länge det står 0-0 här. Varenda pinne är viktig för dem. 1-1? Krysset klickas in till fina 3.30 gånger insatsen hos Bet365! Lycka till.

Odds 3.00 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här