Öppna meny Logga in

Brentford - Manchester United

Datum: Onsdag 2022-01-19 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80
Rekare: Mickee

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Funkar bra att spela BLGM ännu en gång?

Ja, jag hade BLGM i Aston Villa mot Manchester United. Och ja det såg ut att bli lite som i FA Cupen några dagar innan där Aston Villa tryckte på men inte lyckades få in något mål. Till slut fick man utdelning och två gånger om dessutom och hämtade upp 0-2 till 2-2. Och United fortsätter att se väldigt väldigt svaga ut..

Jag ser faktiskt inte någon anledning till att det skulle se så mycket bättre ut i Uniteds nästa match som spelas mot Brentford. United hade väl en bra halvlek där mot Aston Villa, men 45 min eller lite mer räcker inte alltid. Och det är väl Uniteds stora problem att man inte riktigt kan vara stabila under en hel match. Och ja United håller betydligt fler nollor nu än tidigare, men det har knappast varit på grund utav att spelet har varit bättre eller att defensiven varit bättre. Skulle snarare säga tur/tillfälligheter + David de Gea.

Jag tror nog att båda lagen gör mål kan fungera väldigt bra igen. Brentford kommer väl inte in med någon toppform direkt. Gått ganska dåligt för Brentford i PL den senaste tiden. Dock skulle jag väl inte påstå att United på något vis har bra form bara för man inte förlorat mycket under den nya tränaren, men spelet är uselt och samma gäller kemin, självförtroendet och allt man läser dagligen om den klubben.

Båda lagen gör mål @ 1.80, Bet365, 6/10 units.

http://www.rekar.se/spreadsheet/mickelulle


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här