Öppna meny Logga in

Trabzonspor - Giresunspor

Datum: Onsdag 2022-01-19 18:00
Land: Turkiet
Liga: Super Lig
Bolag: MrGreen
Spel: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.20
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Tabellettan Trabzonspor stormar mot sitt första ligaguld i Turkiet sedan 1984! Toppar tabellen 11 poäng före närmsta motstånd.

Trabzonspor har minst sagt varit otroliga den här säsongen och fortsätter på det inslagna spåret så kan vi alltså redan nu konstatera att klubben kommer att säkra sitt första ligaguld på över 25 år.

För så pass överlägsna har Trabzonspor alltså varit den här säsongen, 21 matcher spelade och 15 vinster. Bara en förlust dessutom, 38-15 i målskillnad – som om resultatraden inte varit tillräckligt imponerande. Siffrorna talar alltså sitt tydliga språk och då är det dessutom främst här på hemmaplan som de plockar sina poäng.

Trabzonspor har förlorat noll fotbollsmatcher på hemmaplan den här säsongen, de har vunnit sju och spelat oavgjort vid tre olika tillfällen, mot Basaksehir (25 december), Alanyaspor (27 september) och Galatasaray (12 september). Det betyder alltså att Trabzonspor plockat 19 poäng av 21 möjliga på sina 7 senaste matcher här på hemmaplan. Ett otroligt facit.

Tittar vi närmre på Trabzonspors motstånd för dagen så är det bara att konstatera att det faktiskt skiljer ljusår i kvalité lagen åt. För Giresunspor finner vi alltså först på en 14:e plats i tabellen med 25 poäng på kontot, Trabzonspor står på 50 och ja, skillnaden är total.

Som om det inte vore nog har Giresunspor förlorat tre av sina fyra senaste matcher i Super Lig, och det finns alltså två anledningar till den svaga formen. Ett, man är uppenbarligen inte mycket bättre än så. Två, man har två nyckelspelare out på grund av de afrikanska mästerskapen (Doukara och Traore) och därför är det även ett försvagat Giresunspor vi har att göra med här när säsongens tuffaste bortamatcher väntar.

Och vi kan därför inte annat än att investera i Trabzonspor den här onsdagen. Vi klickar in den raka ettan + under 3.5 mål i matchen till mycket fina 2.20 gånger insatsen hos spelbolaget MrGreen. Trabzonspor har gjort 18 mål på 10 hemmamatcher, därför känns underspelet superintressant. 2-0? Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här