Öppna meny Logga in

Montpellier - Troyes

Datum: Onsdag 2022-01-19 19:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Bolag: ComeOn
Spel: 1
Odds: 1.75
Rekare: TipsMedOss

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Montpellier är ute efter att studsa tillbaka efter nederlaget mot Strasbourg i helgen – generöst motstånd väntar!


Montpellier är inne i en otroligt fin period här i Ligue 1 och har faktiskt varit urstarka under de senaste veckorna. Visst det blev förlust för Montpellier här senast men det är bara att konstatera att de minst hade plockat ett poäng om det inte vore för det röda kortet man ådrog sig.

För även i den matchen, mot Strasbourg så hade Montpellier en ledning intakt enda fram till i den 77:e matchminuten, rött kort i den 66:e resulterade i att man föll tillbaka och helt plötsligt blev förfallet en verklighet, 1-1, 2-1 och även 3-1 kom till slut och Montpelliers fina segersvit fick sig ett abrupt slut. Innan dess hade Montpellier vunnit sex(!) raka matcher.

Därför anser vi även Montpellier ha väldigt goda chanser att studsa tillbaka på onsdag, de trivs alldeles utmärkt här på hemmaplan och har som sagt varit riktigt bra under den senaste perioden. De placerar sig dessutom numer bara tre poäng från en fjärdeplats med matchen mindre spelad och därför är det bara att konstatera att de i allra högsta grad menar allvar den här säsongen.

Troyes har alltså annat att fokusera på än en toppstrid här i Ligue 1, vi finner de först på en 17:e plats i tabellen med tre förluster på de fyra senaste omgångarna och addera därtill att de är ett av Ligue 1:s svagaste lag på bortaplan – tre raka förluster är facit och totalt sett har man förlorat sex av nio matcher.

Som om det inte vore nog så räknar vi bara med att Troyes kommer att prestera sämre framöver, Touzghar, Balde, Kouame och Kabore är samtliga iväg och representerar lag i de afrikanska mästerkapen. Tre av dessa fyra namn, de förstnämnda är ordinarie i en Troyes-elva och därför kan vi inte annat än att utgå från att Troyes kommer att lida av de här avbräcken.

Montpellier har samtidigt bara en lirare iväg i Afrika, han har bara spelat 19 minuter i Ligue 1 den här säsongen. Utöver det missar tre andra spelare onsdagens möte på grund av skada, dock har dessa tre spelare tillsammans 12 starter för Montpellier i ligan. Därför räknar vi med att Montpellier klarar sig fint här framöver.

Vi klickar in den raka ettan och gör det till finfina 1.75 gånger insatsen.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här