Öppna meny Logga in

Manchester City - Liverpool

Datum: Lördag 2022-04-16 16:30
Land: England
Liga: FA Cup
Bolag: Nordicbet
Spel: Avancerar
Odds: 2.00
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Semifinal i FA Cupen mellan Manchester City och Liverpool. Dom två bästa lagen i England, kanske även Europa?

Fördel Liverpool på Etihad eftersom Klopp fick chansen att rotera i Champions League?

Jag tror Liverpool kommer in betydligt mer laddade, friska och fräscha i bena än City som gick igenom en väldigt tuff match i Madrid. Inte nog med det, City åkte också på ett par skador. Vet inte hur illa det är med Kevin De Bruyne men tydligen var belgaren lite osäker inför Madrid och fick väl 60-70 min och såg inte ut att må superbra vid bänken. Även Kyle Walker klev ut på grund av skadad och även han är väl tveksam till den här matchen. Det var en tuff match minst sagt och City fick verkligen jobba hårt och framförallt i andra halvlek.

Liverpool hade en betydligt mer bekväm match eller dubbelmöte. Den dog redan i Portugal. Blev därefter målrikt och förmodligen underhållande på Anfield (såg ej matchen) men Klopp valde som sagt att rotera ganska kraftigt. Det var trots rotation en bra elva och en del fina spelare, men de flesta storstjärnorna var på bänken, någon fick komma in och någon fick sitta där hela matchen. Men det viktiga var att inte dra på sig skador och försöka vila spelare som spelat mycket den här säsongen. Job done.

2-2 förra veckan på Etihad. Den här gången känner jag på förhand som att vi kommer få se ett sämre City och ett starkare Liverpool. Mestadels på grund utav det jag skrev ovan. Dubbla pengarna på att Liverpool avancerar blir mitt speltips.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-04-16 01:21 av Labben

Bra spel