Öppna meny Logga in

Napoli - AS Roma

Datum: Måndag 2022-04-18 19:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Bolag: bet365
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.90
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Jag misslyckades med Spurs-Brigton-reken. Däremot satte jag Liverpool att avancera mot City på bortaplan. 1/2 rätt under helgen med andra ord.

Veckans första speltips kör vi från Neapel där vi har en väldigt intressant match. Det är Napoli mot Roma i omgång 33.

I första matchen som spelades i Rom fick vi inte se ett enda mål. Matchen slutade alltså 0-0 och trots det går jag faktiskt in på minst tre när man möter varandra i Neapel härnäst.

Jag tror på en betydligt mer öppen match än senast och anledningen är väl att båda lagen egentligen behöver alla tre poäng.

Napoli har inte råd att tappa mycket mer om man vill kamma hem en efterlängtad scudetto. Då gäller det att vinna, ett kryss skulle innebära att både Milan & Inter drar ifrån ytterligare och med så få matcher kvar att spela så skulle jag nog säga att det kort och gott är kört, i så fall. Tre poäng som gäller med andra ord.

För Roma då? Hur tänker Mourinho här? Vill man behålla sin placering och spela Europa League nästa säsong eller vågar man gå fullt ut för Champions League-placeringen som Juve innehar just nu? Juve tappade i helgen och har tappat i sina 2/3 senaste matcher och vinst för Roma skulle innebära att man bara är TRE poäng ifrån. Och så instabila som Juventus har varit så finns det definitivt chans att dom tappar ytterligare poäng i kommande matcher.

Jag kan ha superfel och att vi återigen får se på en sån där 0-0-match. Men känns verkligen inte som det den här gången, båda lagen behöver verkligen samtliga poäng från den här matchen. Så tre minst tre baljor? Vi kör på det hos Bet365 som betalar 1.90 gånger pengarna.

Odds 1.90 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här