Öppna meny Logga in

Liverpool - Everton

Datum: Söndag 2022-04-24 17:30
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: bet365
Spel: Liverpool -2.0 mål
Odds: 1.93
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

PL-fotboll och vi har ett Merseysidederby att se fram emot. Det betyder Liverpool mot Everton.

Senast jag var inne på en Liverpool-rek så satt den snyggt. Detta i FA Cupen på bortaplan mot Manchester City och jag synade faktiskt Liverpool att slå City på bortaplan. Och mycket handlade såklart om Citys skador samt att man hade gått ett par tuffa matcher innan, ex den mot Atletico. Spelet satt snyggt i alla fall..

Efter det har Liverpool fortsatt att imponera och detta genom att köra över en annan rival, Manchester United, med hela 4-0 på hemmaplan. Och det kunde blivit betydligt fler mål än så. Som man körde över United, som man spelade ut dom och United hade ingen som helst chans mot detta mycket formstarka Liverpool.

Ser heller inte att Everton ska ha någon chans faktiskt. Liverpool behöver en vinst efter att City vann sin match igår och jag ser verkligen inte hur Liverpool ska kunna tappa poäng, trots derby. Annars är det väl en match som skulle kunna vara ganska tuff, men Everton är inte sig lika, inte i närheten + att Liverpool numera är bäst i England tillsammans med City sedan några år tillbaka.

Det ska vara klasskillnad här och det kommer vi få bevittna väldigt fort. Och jag ser heller inte hur Lampards gäng ska kunna försvara mot den här otroligt fina offensiven. Dels för att offensiven är riktigt stark men också för att Evertons defensiv är mycket svag och den har knappast blivit bättre sedan Lampard tog över. Det är inte någon direkt tränare som stabiliserar defensiven, tycker det var ganska tydligt redan från tiden i Chelsea.

Liverpool vinner med några bollar här. Ingen snack om saken.

Odds 1.93 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-04-24 00:32 av Labben

Bra rek,lär bli kross