Öppna meny Logga in

Manchester City - Real Madrid

Datum: Tisdag 2022-04-26 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Bolag: bet365
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 2.20
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

CL och vi börjar med den mest intressanta mötet som spelas på Etihad mellan City och Real, sedan har vi Liverpool mot Villarreal under onsdagen.

För mig känns detta som en väldigt jämn match. Jag kan ha fel och att City exempelvis går och vinner ganska komfortabelt, men tror inte att Real ska vara så enkla att besegra faktiskt. Men skippar spel på lag och väljer att matchen går till under 2.5 mål.

Och detta med anledning till att jag tror Real kommer ha en liknande approach som mötet borta mot PSG. Då blev det mycket försvar och väldigt lite anfall. Det blev så pass mycket försvar att man i stort sett knappt hade någon målmöjlighet i Paris, åkte sedan hem till Madrid och stängde dubbelmötet där. Samma tror jag här, kanske inte att man stänger dubbelmötet på hemmaplan men att planen kommer vara så.

Och det är kanske inte fel inställning med tanke på att det funkade väl mot PSG, mot ett lag som håller i väldigt mycket boll precis som City. Och vi har ju faktiskt sett att det kan bli tufft för City när ett lag väl försvarar med många spelare. City hade ganska mycket problem mot Atletico Madrid, ett mål räckte på Etihad för att vinna dubbelmötet. 1-0 & 0-0 i andra mötet.

Jag tror något liknande här på Etihad. Inte att Real kommer försvara såsom Atletico gjorde, men mycket försvar tror jag det kommer bli och därför känns också underspelet som ett klokt val till fina 2.20 gånger pengarna hos Bet365.

1-0 kanske 2-0 City skulle jag tippa på.

Odds 2.20 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här