Öppna meny Logga in

Real Madrid - Espanyol

Datum: Lördag 2022-04-30 16:15
Land: Spanien
Liga: La Liga
Bolag: Nordicbet
Spel: X2
Odds: 2.70
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Real Madrid vilar alla sina ordinarie spelare hemma mot Espanyol?

Finns ingen anledning till annat..

Real Madrid har redan den här ligatiteln i hamn. Man leder ligan med 15 poäng och det är väl bara en tidsfråga innan den är säkrad matematiskt. Och om några dagar har man Manchester City som kommer på besök och Carlo Ancelotti har därför ingen anledning att ställa upp med någon av sina ordinarie spelare.

Förutom det har Real Madrid också ett par avstängningar på det. Militao respektive Nacho. Den sistnämnda hade möjligtvis kunnat starta här om det inte vore för en avstängning. Blir nog Vallejo och någon B-spelare som mittbackspar tillsammans med Marcelo respektive Vazquez på kanterna. Sedan skulle jag tippa på att Eduardo Camavinga kan få sig en start här och det finns egentligen ingen större anledning till att bänka honom då han ändå inte kommer starta mot City, samma gäller Asensio och Isco. Kanske även Bale?

Det är inte många intressanta namn i alla fall, Camavinga är väl egentligen den enda skulle jag säga, annars är det bara ett gäng avdankade spelare / spelare ur form.

Detta bör därför öppna upp lite möjligheter för en Espanyol-skräll. Espanyol har väl kanske inte sådär jättemycket att spela om i den här matchen. Dock är det alltid intressant att åka till Bernabeu och försöka få ett bra resultat med sig. Ingen snack om den saken och jag är säker på att man kommer göra sitt yttersta för att kanske få krysset eller varför inte en vinst? När Real roterar såhär mycket finns det absolut möjligheter till det.

Jag väljer X2-spelet som betalar fina 2.70 gånger pengarna hos Nordicbet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här