Öppna meny Logga in

Eintracht Frankfurt - West Ham

Datum: Torsdag 2022-05-05 21:00
Land: Tyskland
Liga: Europa League
Bolag: Nordicbet
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.70
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Returmöte i Europa League. Eintracht Frankfurt mot West Ham.

1-2 slutade matchen i London och Eintracht Frankfurt har därmed ett fint utgångsläge.

Vi ska dock inte räkna ut West Ham. Det var lite liknande situation i senaste omgången mot Lyon. 1-1 var det i London och då reste man till Frankrike och vann med tre bollar mot noll, och även det är på förhand en tuff bortamatch.

Motståndaren härnäst är dock snäppet vassare. Eintracht Frankfurt har kanske inte en jättebra Bundesliga-säsong, men ute i Europa har man visat sig vara vassa. Besegrade exempelvis Barcelona i förra omgången och vi får väl ändå säga att man gjorde det ganska komfortabelt trots att Barcelona fick in ett par bollar mot slutet. Ledde med 3-0 på Camp Nou (matchen innan slutade 1-1 i Tyskland). Och innan Barca hade man slagit ut Betis som också är ett tufft dubbelmöte. Ett annat lag ute i Europa som sagt och desamma får vi väl säga angående West Ham, även ifall ligaspelet är bättre än kvällens motståndare.

1-2 slutade matchen i London som sagt men det hade väl kunnat gå lite hur som. West Ham kändes som det bättre laget och var dessutom så otroligt nära att få in 2-2 genom en otrolig bicicleta av Jarrod Bowen som tog på ribban på tilläggstid.

Jag tror på en öppen match i Tyskland. Fördel hemmalaget såklart med tanke på att man redan leder samt att trycket från publiken kommer vara magisk. Men återigen så ska vi inte räkna ut West Ham som är ett väldigt bra lag med bra spelare. Och trots ett grymt hemmatryck så har Eintracht Frankfurt faktiskt haft stora stora problem på hemmaplan den här säsongen och framförallt på sistone. Svårt att vinna matcher i ex Bundesliga. West Han kommer vara med i matchen. Båda lagen gör mål, igen? Funkar nog kanoners.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här