Öppna meny Logga in

Rangers - RB Leipzig

Datum: Torsdag 2022-05-05 21:00
Land: Skottland
Liga: Europa League
Bolag: Coolbet
Spel: 2
Odds: 2.05
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

RB Leipzig halvvägs till final. Avslutar det borta i Skottland?

RB Leipzig har varit makalösa på resande fot den senaste tiden och jag tycker inte det finns någon anledning till att inte testa ett speltips på dom att vinna returmötet i Skottland.

Matchen i Tyskland blev "bara" 1-0 men det mestadels för att Rangers låg i försvar stora delar av matchen och kommer inte kunna göra det hemma i Skottland. Och detta på grund utav att man ligger under, såklart. I början kan man säkert fokusera en del på försvaret men kommer behöva öppna upp sig allt mer i ex andra halvlek. Då kan det öppnas fina ytor för Leipzigs mycket fina offensiv.

Och som jag skrev angående Leipzigs fina spel på resande fot. Det här laget hade alltså inför förra omgången vunnit NIO raka bortamatcher med ligaspel, cup samt Europa League. Den fina sviten avbröts borta mot Mönchengladbach i helgen. Och förlusten innan dess var alltså för nio matcher sedan på bortaplan mot giganten Bayern.

Ledning med 1-0 men den här matchen kommer prioriteras max för Leipzig då topp 4 inte alls är säkert i Bundesliga. Femma i nuläget och det betyder att man är utanför Champions League till nästa säsong. Men har en annan utväg och det är att först ta sig till final för att sedan vinna och kamma hem en Champions League-biljett. Ett mycket viktigt möte med andra ord.

Jag underskattar inte Rangers och det tror jag inte Leipzig heller kommer göra. Det är en tuff motståndare. Dock känns det väl som att man gjort sitt och att det tar stopp nu. Resan har varit makalös, semifinal i Europa League är mer än godkänt skulle jag vilja påstå, och framförallt med tanke på att man var uträknade redan i första omgången i slutspelet då Dortmund stod på andra sidan.

Rangers måste till slut framåt och det kommer Leipzig utnyttja. Jag tror att gästerna vinner även match #2.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-05-05 02:07 av Labben

Bra spel