Öppna meny Logga in

Kayserispor - Trabzonspor

Datum: Tisdag 2022-05-10 19:30
Land: Turkiet
Liga: Turkish Cup
Bolag: Nordicbet
Spel: 2
Odds: 2.15
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Trabzonspor vinner sin fjärde och sista match mot Kayserispor den här säsongen?

3/3 vinster har det redan blivit för Trabzonspor. Två i ligan samt en i cupen, dvs det här dubbelmötet. Knyter man ihop säcken och vinner bortamatchen?

Första matchen slutade 1-0 och därmed fortfarande en öppen tillställning sett till resultatet åtminstone. Men skulle påstå att det ska mycket till att Kayserispor vände & vinner.

Trabzonspor är heta, så heta att man i stort sett aldrig förlorar. Bara förlorat en enda match på 24 senaste, och då föll man i 94:e minuten på bortaplan mot Rizespor. Förutom det är Trabzonspor klara ligavinnaren och det var minsann en efterlängtad sådan. Första titeln på nästan 40 år.. Och nu kan man även kamma hem en cuptitel. Först ska en finalbiljett säkras i dubbelmötet mot Kayserispor.

Kayserispor gör väl en liknande säsong som förra året. Det var lite mer tajt i fjol dock, men skiljer inte mycket poängmässigt. Dock kommer Kayserispor klara av kontraktet och det är det viktiga. Formen är lite sådär för Kayserispor som har väldigt svårt att vinna matcher. Bara en vinst i sina tio senaste tävlingsmatcher.

Sett till att det bara står 1-0 till Trabzonspor så är det öppet, men sett till nivån på motståndarna så tror jag som sagt det ska mycket till att Kayserispor vänder på steken. Och när Kayserispor väl måste forcera fram och jaga mål, då kan det bli mycket öppna ytor för Trabzonspor.

Jag tror bortalaget vinner även andra matchen och spelar det till 2.15 gånger pengarna hos Nordicbet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-05-10 00:10 av Labben

Bra spel