Öppna meny Logga in

Crystal Palace - Manchester United

Datum: Söndag 2022-05-22 17:00
Land: England
Liga: Premier League
Bolag: MrGreen
Spel: 2
Odds: 2.43
Rekare: davve

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

United steppar upp i den sista matchen?

Spel utan Ronaldo förvisso men här måste man sannerligen steppa upp annars kan det bli spel i Conference League nästa säsong. Och Europa League är väl egentligen inte så mycket bättre, men Conference League känns lite pinsamt för en så stor klubb som United.

Och Ronaldo är inte med vilket blir genast väldigt tufft för bortalaget som haft väldigt svårt att vinna matcher utan portugisen. Oavsett, dags att steppa upp i den sista omgången. Och inte nog med det, Erik ten Hag, Uniteds nya tränare ska tydligen närvara och är man lite lite smart som spelare så visar man verkligen sin nya tränare att man vill vara en del av laget nästa säsong. För det ska trots allt rensas..

Vad har vi och säga om Crystal Palace?

Aldrig en enkel match och framförallt inte på Selhurst Park. Och likt många andra lag så vill man såklart avsluta det snyggt framför sina fans så jag förväntar mig inte att Crystal Palace ger bort en seger här direkt. United måste ta den. Men förhoppningsvis har United-spelarna lite mer motivation till en seger kontra hemmalaget.

2.43 gånger pengarna på att United vinner den här matchen är nog värt en liten slant. Det blir mitt allra sista speltips i Premier League den här säsongen.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här