Öppna meny Logga in

Krajinovic - Opelka

Datum: Måndag 2022-05-23 11:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Bolag: Coolbet
Spel: Över 38.5 games
Odds: 1.75
Rekare: Eins

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

Fyra av mina fem spel satt förra veckan och jag avslutade också snyggt med vinst i finalmatchen i Lyon. Nu kör vi Grand Slam och årets andra Slam-turnering på schemat.

Börjar med överspel i Krajinovic mot Opelka.

Spelade faktiskt på Opelka förra veckan och satte ett speltips till 2.10 på honom. Jag skrev då att Opelka hade det lite tufft på underlaget på sistone och behövde några vinster för att få upp sitt självförtroende inför Lyon, sitt självförtroende på underlaget minst sagt. Amerikanen ordnade två st tills han stötte på Ruud som är lite för tuff. Ruud vann hela turneringen till slut.

Krajinovic är motståndaren och jag tror mig på en jämn match här faktiskt. Och möjligtvis också en eller två tie breaks. Opelka är trots allt en spelare som lever mycket på sin serve och levererar mycket ess. Krajinovic å andra sidan är en bättre grusspelare än amerikanen och kommer vara den spelaren som styr mestadels av spelbollarna.

Och ingen är heller i någon superbra form heller och jag ser därför inte någon köra över varandra. Ser mer en jämn match, med ett par tie breaks som sagt.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1 | 2022-05-23 00:19 av Labben

Bra lir