Öppna meny Logga in

Wolf - Ruusuvuori

Datum: Tisdag 2022-09-27 15:15
Land: Israel
Liga: ATP Tel Aviv
Bolag: Coolbet
Spel: 2
Odds: 1.55
Rekare: alle

No Account Bet: 100% upp till 2000 kr i bonus

Regler & villkor gäller

HÄMTA ERBJUDANDET HÄR

Motivering

En felfri vecka bakom oss med vinst i alla spel. Sex spel och samtliga satt som sagt och vi har italienaren Sonego att tacka framförallt som ordnade några speltips på raken där i slutet. Han hade som sagt otroligt höga odds turneringen igenom precis som jag påpekade varje match.

Jag börjar veckan med en enkel rak vinst på Ruusuvuori.

Ruusuvuori slog Wolf hyfsat komfortabelt i Cincinnati för ca en månad sedan och jag förväntar mig att han gör det igen. Det var förstaset som var lite jämn där men ändå ett fint tie break av Ruusuvuori och följde sedan upp med en 6-2-vinst i set #2.

Sedan dess har Wolf spelat tre turneringar. Föll i omgång 1 i Winston Salem, omgång 3 i US Open samt omgång 2 i San Diego. Helt ok, bra US Open åtminstone. Ruusuvuori har något liknande förutom en sämre US Open-turnering. Spelade dock Davis Cup och fick med sig två raka vinster och följde sedan upp med ännu en vinst i ATP Metz. Föll sedan mot Bublik som tog sig till final.

Så liknande form på spelarna och därav känner jag väl att Ruusuvuori ska slå Wolf i ännu en match. Det rann iväg för Ruusuvuori senast dom möttes. Och det är egentligen inte konstigt. Ruusuvuori är den bättre spelaren överlag, har mer erfarenhet från ATP och har betydligt fler vinster på kontot än Wolf. Amerikanen är ny i ATP Fortfarande även ifall han är ett år äldre, detta är lite av hans debutår i ATP.

Ruusuvuori med 3/5 units.

Lycka till vid rygg!

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här